Jon grinede af mig, da jeg foreslog denne nyerhvervelse. Men det var på den der “Du er tosset, og men er okay, for den er ikke særligt dyr”-måde. Vi var i en TJ MaxX lidt udenfor Sacramento, og skønheden her (som ungerne af uanede årsager har døbt ‘Laura’) kostede vist omkring 120 kr.
Jeg nåede aldrig rigtigt med på den der blogger-tendens med at vise billeder af sig selv siddende på en flamingo i en pool, som synes allestedsnærværende sidste år. Og nu er det (heldigvis) sådan, at begge mine børn (og i særdeleshed Berta) er inde i en periode, hvor de elsker enhjørninger. Det gør jeg også!! Og det er så kliché, når man nu er voksen, så den her tørrer jeg lykkeligt af på ungerne. 😉

Til de, der ikke har gennemskuet det, kan jeg løfte sløret for, at vindunderet her altså er en børnepool! En børnepool formet som en freaking enhjørning! I Køge! Den er relativt kæmpestor, og dagen efter, at vi kom hjem fra USA, brugte ungerne, deres farmor og jeg hele formiddagen og lidt af eftermiddagen på at opstøve en pumpe. Men vi fandt den, svinet blev oppustet, og den står nu på terrassen og pynter fantastisk godt, og når vi d. 9. juni skal holde havefest, har jeg tænkt mig at fylde den med isklumper og dåseøl!

JEG ELSKER DEN!! (Og ungerne er også glade for den..)