Det er ikke fordi, at jeg ikke har lyst til at vise billeder af festen i lørdags, der forestiller Jon og mig sammen. Men sagen er jo simpelthen den, at når man holder fest sammen med sin hjertenskær, så er det oftest således, at bemeldte hjertenskær er den, man får talt allermindst med! Faktisk sov vi ikke engang sammen, idét Jon blev så fuld, at han ikke kunne komme videre end kælderen. En af hans venner mente, at det var for dårligt, og han skyldte mig en bryllupsnat, så han blev ved at råbe af Jon, at han “skulle gå op i sin egen seng!”. Her kom Jon så meget til sig selv på madrassen i bryggerset, at han kiggede på fyren med det ene øje og snøvlede højt: “Det her er også min seng! Jeg ejer hele huset, mand!”. Der vidste jeg, at jeg havde gengiftet mig med den rigtige (og at han nok skulle klare den diskussion alene) og gik til køjs. 😉

Men altså – jeg vil jo gerne fortælle lidt om det outfit, jeg endte med at have på i lørdags. Jeg skal ærligt indrømme, at det ikke var noget, jeg havde skænket mange tanker i ugerne op til. Jeg gik meget mere op i, at haven skulle se festlig ud, og at der var sprut og tacos nok. Jeg havde i baghovedet en tanke om at hoppe i en slå-om-kjole, jeg købte i New York for et år siden, men jo tættere, vi kom på festen, des mere blev jeg enig med mig selv om, at den var for mørk i farverne. Jeg ville gerne udstråle fest og farver, men uden at være stadset alt for meget ud. Jeg ville gerne have, at ingen skulle føle, at “bruden” havde en tanke om, at stemningen skulle være formel og højtidlig.

I torsdags var jeg inde i byen til møder hele dagen, og på vej hjem smuttede jeg lige forbi Magasin. Her fandt jeg denne her kjole, som Jon jo så ikke særligt godt kunne lide, og på vej ud hapsede jeg lige tre hverdagskjoler til få penge. Jeg så den stribede hænge nær Ganni og ærgrede mig allerede lidt på forhånd, da jeg vildt godt kunne lide bolchestriberne, men ikke er fan af de priser, Ganni holder sig. Men til alt held viste kjolen sig at være fra VILA og koste 500 kr. Egentlig havde jeg ikke tænkt den som festkjole, men da jeg om aftenen gik modeshow for Jon i mine nyindkøbte sager, foreslog han mig at tage den på til festen – og sådan gik det altså til. Jeg kan desværre ikke finde VILA-kjolen på nettet, men altså – de har den i Magasin på Kongens Nytorv. 🙂
Jeg havde 14 dage forinden bestilt en blomsterkrans hos Poppy Kalas. Nu har jeg mange gange set hendes blomsterdesigns på Instagram og til forskellige modeevents, og jeg synes, at det kunne være sådan et festligt indslag, hvis jeg lige fik en blomsterkrans ala Frida Kahlo på hovedet til vores havefest! Den var ingenlunde billig, men blomsterne er ægte, og den er speciallavet lige til mig, og jeg synes, den var prikken over i’et på den fineste måde!Og da outfittet var sat sammen, synes jeg lidt, det var perfekt!
For det første er det mega-farverigt, og for det andet gør den lidt afslappede kjole det, at gæster, som havde valgt et dressed down look ikke følte sig underdressed, mens blomsterkransen gjorde, at dem, der havde dressed up, ikke følte, at de havde gjort sig for fine. Og det ér jo værtens fineste opgave – udover at drikke sig sanseløst beruset: At få sine gæster til at føle sig tilpas!

Jeg havde faktisk ikke sko på. Jeg købte et par højhælede sandaler i USA til formålet, men jeg har vabler bag på begge fødderne efter en tur i sneakers uden sokker i sidste uge, og mens jeg stod og gjorde mig klar, kom gæsterne pludselig, og så var det bare sådan. Og det kan sgu da også noget! At holde fest i bare tæer!
Man kan læse mere om vores genbryllupshavefest her!
Og så har mine dejlige damer fra Confetti også skrevet indlæg om festen, faktisk. Canas kan læses her, Sneglens her og Christinas her. De fik mig i øvrigt til at tude. <3