Så blev det mandag og hermed en uge siden, at jeg lancerede min amazing amerikaner-konkurrence! Lidt over 6.000 mennesker har deltaget i balladen på Instagram, hvilket betyder, at billedet er mit næstmest-likede billede ever (kun overgået at billedet af denne kjole) og det mest kommenterede nogensinde i hele verden på min Instagram. Det har faktisk næsten tre gange så mange kommentarer som det, der er på andenpladsen. Og præmiens samlede værdi er på under 300 kr. Crazy times! Jeg elsker, hvordan I ser på tingene, venner! We are truly soulmates! 😀

Jeg har gjort det helt tilfældigt og har bare valgt en kommentar, som min finger ramte. Og den kommentar er skrevet af @anneskovsgaard! Anne, for pokker! Du er seriøst nålen i høstakken! Hanen i hønsekurven! Frøen, der blev snavet om til en prins! Du er lykkens pamfilius, OG du er lækkerierne herover rigere!

TILLYKKE!!!

Nåh, hvad er det næste, I gerne vil vinde? Jeg må jo hellere følge den her succes op med noget, der bare er tilnærmelsesvis lige så fint! 🙂