Sommerferiestemningen er over os alle – det arbejde folk som de ferierende! Morgentrafikken ind mod byen er formindsket, salget af vaffelis på marinaen er forstørret, solen banker ned og forvandler grønne græsplæner til afsvedne brakmarker, og vi glinser alle af solcreme og grillkylling! Åh, min GUD, hvor kan jeg grave det!!

I næste uge er Krapylernes børnehave lukket. Derfor napper vi en uge med ferie herhjemme, og ugen efter kører vi sydpå – med overnatninger i Tyskland, Tjekkiet og Østrig – og så ender vi på Union Lido Camping i Italien, hvor vi skal spise pizza og slikke sol i ni dage. Inden turen går hjem over Schweitz og Tyskland. It will be grand!

Jeg er jo online hver dag – også i ferier. Og jeg ville ikke have det på nogen anden måde. Men jeg har kigget lidt på, hvordan jeg kan skrue lidt ned for mit telefonforbrug i ferien. Til hverdag har jeg jo arbejdstiden til at få slidgigt i tommelfingrene, og jeg har ikke rigtigt lyst til at komme hjem fra Italien med sveden pande og hvid hals, fordi jeg har siddet og kigget ned hele ferien. På en måde også lidt for familiens skyld. ?

Jeg vil ikke undvære at skrive indlæg, og jeg vil heller ikke undvære at lægge billeder op og interagere med jer, jeg “kender”, på Instagram – omend måske med lidt mindre hyppig frekvens. Men et sted, hvor jeg faktisk noget nær bruger allermest tid, er på at svare på privatbeskeder sendt til mig i min Instagram-indbakke. Folk, der reagerer på mine stories. Åååååh, jeg freaking ELSKER det!!! Det er så hyggeligt og personligt, og jeg er på røven over, at I giver jer tid! Men her henover resten af sommeren har jeg altså i samråd med Langemanden besluttet, at jeg slår den feature fra. Så fra nu af, og til vi kommer retur fra Italien, kan man altså ikke sende privat-beskeder til mig på Instagram. Det er viiirkelig ikke fordi, jeg ikke vil læse dem!! Det er ganske enkelt fordi, at jeg får for dårlig samvittighed over, at folk skriver, når jeg nu ved, at jeg de næste tre uger ikke får svaret.

Derfor håber jeg, at I vil skrive kommentarer til billeder og blogindlæg i stedet for, og så svarer jeg alle dem, jeg kan nå, ind imellem spisning af pasta, besøg i Venedig, plaskeri i badeland og forhåbentlig et par glas Spumante, eller hvad det nu hedder i Italien, med Langemanden, mens ungerne sover om aftenen! For jeg ELSKER jeres engagement og jeres kommentarer! ❤️

God sommer! ⭐️