Kender I det, når I dater en mand, som er sød, opmærksom, kærlig, svarer på SMS’er med det samme og godt kan lide at sove i ske. Og en dag opdager I så, at han OGSÅ KAN LAVE HJEMMELAVET BEARNAISE!!! I troede, I havde det hele, og pludselig var der lige nogen, der fandt plads til et ekstra kirsebær i jeres Sundae – endnu en appelsin landede i jeres turban!

Sådan har jeg det i dag!! Jeg er seriøst i nærmest lallegladt, godt humør for tiden, og det har jeg været i et godt stykke tid! Ungerne er sjovere at være sammen med, end jeg havde troet muligt for bare et par år siden (folk på to år trækker altså tænder ud, in my opinion), vi har et hus, der spiller, og en fantastisk have, og selvom Jon og jeg begge to er tykkere, end vi har været siden 2014 (jeg tog små 30 kilo på i min graviditet, og Jon var helt utroligt sofa-spisnings-solidarisk), synes vi stadig, at hinanden er helt VILDT optur! Det kører sgu, det der liv!

Og SÅ skete der det, at Jon stillede vores gule IKEA-lænestol, som har været lidt hjemløs, siden vi flyttede til Køge, ud i drivhuset, og pludselig eksploderede min verden i en regnbue af nye farver! Vi taler ‘double rainbow’-dimensioner, hvis nogen kan ihukomme den virale youtube-sensation. Jeg har siden vores genbryllup for tre uger siden haft en tanke om at gøre drivhuset til lidt mere af et lysthus end et egentligt drivhus, og Jon har lovet, at så snart han er kommet sig over tømmermændene fra sin Ruslands-tur (han er 38. Og det blev vildt. Ting Ta’r Tid!), skal han nok fikse hullerne. På den måde kan man hygge sig i huset til langt ud på sensommeren.

De ting, der står herinde nu, er lidt tilfældigt havnet her (det fine månebord har min svigermor lavet til mig! ❤️), og de kulørte lamper er et levn fra festen. Men med ankomsten af lænestolen er det som om, at det hele er blevet bundet sammen, og efter at jeg gentagne gange denne weekend fejlagtigt har omtalt drivhuset som ‘koloen’, er det nu det, det hedder! I have it all! Hus OG kolo! Den lillebitte mini-sorg, jeg havde over, at vores glostrupianske smørhul, Lones Lune, måtte lade livet til fordel for drømmehuset i provinsen, er nu lægt, og jeg føler mig mere hel, end jeg egentlig tror noget menneske har krav på.

Vi spiste aftensmad herude i går og frokost i dag. Jon skal i aften se Danmark forhåbentlig smadre Kroatien på en storskærm på Kulturtorvet i Køge sammen med nogle gutter, og jeg forestiller mig, at ungerne og jeg griller burgere og spiser dem her, inden de skal trilles i seng, og jeg formentlig faktisk kommer til at smugkigge lidt til kampen på fjerneren. Vildt! At vi er nået dertil, hvor en fodboldkamp rent faktisk interesserer mig! Og det er jeres skyld – TAK for deltagelsen i min bette VM-prank på Instagram! Det har simpelthen været så latterligt hyggeligt! Alle videoer kan stadig ses under ‘højdepunkter’ på min Insta-profil.

God weekend! ❤️☀️