Jeg nyder sommeren mere, end jeg måske nogensinde har gjort, og det er som om, at den næsten ikke kan gå langsomt nok! Jeg kan slet ikke komme mig over, at man kan være så heldig, at dét år, man vælger at flytte ud af byen efter 17 år som lejlighedsbeboer i Danmarks hovedstad til fordel for et liv som husejer i provinsen, rammer det, som jeg tænker må være den varmeste og mest solrige sommer i mands minde så lige landet! Og jeg kan nyde den fra terrassen. Eller den anden terrasse! Eller den tredje! Eller drivhuset! Eller i Krapylernes badebassin! YAS, mand!

Men der er et par enkelte grunde til, at vinteren heller ikke er ilde set – omend den ikke behøver komme anstigende lige foreløbig!! For det første skal jeg være moster i november, men der sker altså også sjove ting inden da!
D. 25. august skal jeg nemlig afholde en storstilet FEST! Som den trofaste læser formentlig kan ihukomme, gjorde jeg jo et vanvittigt palaver ud af den kjole, jeg havde på til årets ELLE Style Awards tilbage i maj. Men det synes jeg til mit forsvar nu også, jeg havde en god grund til!

Jeg fik nemlig en fræk idé nogle uger forinden! I min kapacitet som (stolt!) ambassadør for det, der nu efter den nylige fusion hedder PLAN BØRNEfonden, skulle jeg nemlig tre dage til Benin for at skrive hjem om og engagere mig yderligere i de fantastiske projekter, BØRNEfonden har foranlediget på de kanter. Fordi jeg vidste, at alle i Benin går ulasteligt klædt i verdens gladeste farver, fik jeg den idé at overtale en designer til at sy en kjole til mig af stof, jeg selv hjembragte fra Benin. Jesper Høvring, der i forvejen var ambassadør for PLAN, var med på idéen, og sådan gik det altså til! Kjolen er blevet sindssygt flot, og billedet af den er det mest likede på min Instagram-konto nogensinde!

Og NU, folkens, er det tid til at lægge handling bag pegefingeren! Nu skal kjolen nemlig sælges, og alle pengene skal selvfølgelig gå til PLAN BØRNEfonden! Mit håb er, at vi kan skrabe et femcifret beløb sammen, så der virkelig kan blive rykket ved noget dernede i Benin, som er det land, hvor mit sponsorbarn bor sammen med sin dejlige familie.
Og så gik der jo et tænkearbejde igang. For jeg er godt klar over, at det er de færreste, der sådan lige haler 10.000 kr. eller mere op af baglommen til en kjole. Jeg talte med en masse forskellige mennesker, vi overvejede at lave en konkurrence, hvor det kostede 5 kr. at deltage pr. SMS, men det må man ikke, med mindre indsamlingen er TV-transmitteret, og så skete der noget. Jeg talte med ét eller andet geni! Jeg har knækket min hjerne i alle tænkelige folder, og jeg kan for mit liv ikke komme i tanke om, hvem det geni VAR! (Hvis du læser dette, brainy, så råb højt!) Men idéen var i mine øjne formidabel, og sådan bliver det altså!

EN KINESISK AUKTION!
Sagen er den, at jeg d. 25. august i år har lånt et stort festlokale på hotel Clarion, der ligger ude i lufthavnen om aftenen! Planen er så, at jeg får stablet et storstilet (forhåbentlig!) arrangement på benene! Jeg er jo ikke kendt for at være beskeden, når det kommer til festivitas, så jeg drømmer om gratis drinks, snacks, goodiebags og måske noget underholdning. Men nu må vi se, hvad jeg kan trylle frem i den gode sags navn! Hvis nogen kender til nogen, der vil være med til at sponsorere til fordel for PLAN BØRNEfonden, så skriv mig endelig en mail! (Jeg skal nok løbende prale her på domænet med de lækkerier, jeg får scoret!)
Udover at hygge os skal vi på aftenen afholde en kinesisk auktion! Og hvad vil så dét sige? Jo, nu skal De høre:

Ved en kinesisk auktion går det ud på, at alle betaler kontant så snart, de har budt! Forvirrende? Slet ikke!
Vi starter eksempelvis buddet på 100 kr. for min smukke kjole, og så siger vi, at mindstebuddet også er på 100 kr. Alle deltagere hæver penge hjemmefra og medbringer en masse sedler i kontanter! Præcis, som hvis man skulle på stripbar!
Vi starter altså på 100 kr., og den første, der er med på at give det, lægger så 100 kr. på bordet. Hvis ingen andre byder, får han eller hun kjolen … Men det håber vi jo, at de gør!!
Min drøm er, at alle, der kommer, tager nogle hundrede kroner med hver (det, man nu kan undvære), og så er de villige til at ofre dem i den gode sags tjeneste! Og selvfølgelig håber alle på at være den allersidste byder, som således går hjem fra ballet med en kjole, der stensikkert ville være Askepot værdig! Men hvis de ikke bliver det, har de alligevel bidraget til alt muligt godt, og de går ikke fattigere hjem, end de har planlagt hjemmefra.

Lyder det ikke GODT??
Og jeps, som billederne her så tydeligt fortæller, har ELLE været søde at skrive om mit og Høvrings projekt i magasinet, som er på gaden nu! <3

Køb billet til den formidable aften lige HER!! De koster 120 kr. + gebyr!
De 120 kr. går selvfølgelig også direkte til PLAN BØRNEfonden!
Invitér aaaalle, I kender! Det bliver såååå hyggeligt!!!