Jeg er sgu vild med udviklingen i den kommercielle del af mit virke på TWINPEAKS.DK, manner! Først laver jeg kampagnen med Lufthavnen, og nu har jeg lige skudt en youtube-video med A-DERMA i FrederiksbergCentret! Hvis det fortsætter på den her måde, kan I vente at se mig som deltager i enten Vild Med Dans, Paradise Hotel eller som pegefingermodel i Biva-reklamerne inden året er ude!

Spøg til side.
I onsdags mødtes jeg med de venlige mennesker fra A-DERMA på en solrig sommerdag på apoteket i FrederiksbergCentret for at lave en lille video, der skal belyse A-DERMAs efterhånden bugnende og forskelligartede varelager. Jeg har samarbejdet med A-DERMA i flere år efterhånden og har været kunde på deres hylder, siden jeg læste et indlæg hos Nutidensmor.dk med en anbefaling af A-DERMAs cremer til børn med atopisk hud. Normalt reklamerer jeg ikke for ting og sager, der direkte implicerer mine arvtagere, og man kan jo heller ikke kalde A-DERMA for en ‘børneserie’, da de har alt for mange forskellife produkter, men jeg opdagede A-DERMA på grund af Bertas sarte hud, og jeg er blevet ved med at samarbejde med dem i en årrække nu, fordi jeg simpelthen kan stå så latterligt meget inde for det, de laver.
Exomega Control-serien er fremstillet på 95% naturlige produkter og helt uden kontroversielle ingredienser, og jeg har ikke brugt andet til Berta i tre år, og siden er vi også blevet enormt gode venner med både repair-serien og Cytelium-sprayen. Vi er mange, der kender Cytelium-sprayen som den, der er helt uundværlig, når ungerne har skoldkopper, men jeg har altså lært, at den er god til alle væskende hudirritationer. Det lyder umiddelbart ikke så lækkert, men det gør det jo ikke mindre rart at have noget i baghånden, der kan afhjælpe.

Videoen er også lavet for at oplyse jer, der læser med (eller minde jer om), at hudpleje, hårpleje og skønhedsprodukter ikke nødvendigvis skal købes i stormagasiner eller hos kosmetologer. Faktisk er det en knaldgod idé at købe det på apoteket! Her er massevis af eksperter med alenlang erfaring og uddannelse til at hjælpe og besvare spørgsmål. Produkterne på apoteket er også dermatologisk testet, så hvis man har lidt vanskeligheder med sin hud, eller bare godt kan lide at have godt styr på, hvad det er for noget, man køber og smører sig ind i, er det en knaldgod idé at svinge forbi apoteket! De har mange forskellige hud- og hårpleje brands og får stadigt flere.

Mange af de ting, vi taler om i videoen her, vidste jeg jo i forvejen, og det er jo her, jeg vil tillade jer, kære læsere, at blive imponeret over mit vanvittige skuespiltalent! Særligt den tydelige måben, jeg præsterer cirka midt i filmen, da jeg vil illustrere en positiv overraskelse over et produkt, har bragt mig særlig stolthed!
Nuvel – det kan være, jeg skal lade Jon om at stå for skuespillet i Langehjemmet. Så holder jeg fast i at være hende, der indkøber hudpleje til familien. ?