Jeg havde regnet med en kingsize Toblerone fra lufthavnen eller en trøje med påskriften “My husband went to Russia, and all I got was this t-shirt”, men så tog han sgu fusen på mig, den gode Langemand!

Jon kom hjem efter otte dage på VM-ferie i Rusland onsdag i sidste uge lidt over midnat. Verdens dejligste genbo, Jacob, der selv har to små børn, hvoraf den ene er ganske spæd, var så skidesød at køre ud i lufthavnen og hente Jon hjem midt om natten, så han kunne nå nogle timer på puden, inden torsdagen kaldte. Ungerne var nemlig ikke specielt lydhøre overfor, at han gerne ville sove længe – forståeligt nok – og desuden skulle han køre mig i lufthavnen, da jeg jo skulle på pressetur til Nice.
Så vi stod op og kom afsted, og da jeg haler min kuffert ud af bagagerummet i ‘Kiss-and-Fly’-zonen, langer han mig en lille æske. Vi har ikke for vane at købe gaver til hinanden, når vi er ude at rejse, så jeg blev glædeligt overrasket! Den lille æske med det russiske tegn ovenpå mindede mig om de små beholdere med chokolade, der flere gange ventede på os på hotelværelserne på vores roadtrip i Californien, så det var ligesom dét forventningsleje, jeg var i.

Så min overraskelse var overordentligt stor, da jeg halede hatten af kassen og åbenbarede et par øreringe med diamanter! Damer, jeg tvinges til at udbryde et “OMG!” her! Engang var jeg hende, der spillede blokfløjte og blev valgt sidst i rundbold, og nu er jeg så åbenbart typen, man køber ice til! Trediverne er seriøst det bedste, der er hændt mig!!
Jeg er helt vild med dem! De er SÅ pæne og stilede, og låsen skal skrues på, så de sidder godt fast! I samme sætning som ‘Værsågod!’ sagde Jon i øvrigt, at hvis Danmark gik videre til semifinalen i VM, ville han tage tilbage til Rusland og støtte op om landsholdet, så jeg skal ikke kunne sige, om ædelstenene egentlig skal betragtes som bestikkelse. Men hey, Danmark er ude af VM, og hvis man lige skal køre et positivt spin på det, så har jeg nu BÅDE diamanter og Jon hjemme hos mig i Køge. 😉