Kære ladies og eventuelle gentlemen!
Det er sgu ved at være tid til en spørgerunde! Det er uendeligt langt tid siden, jeg sidst har holdt en hæderlig omgang Freitags-Fragen, og det der livechat på Instagram løber altid af sporet (på sin egen charmerende facon, ikke desto mindre), og det er så dejligt inspirerende, når I, der læser med, melder ind med, hvad I gerne vil høre lidt om.
Lad mig på forhånd lige fastslå, at jeg IKKE kender nogen fra landsholdet, ikke ved om de er singler og heller ikke kan stå for hook-ups med Jons kolleger fra ‘Sommeren 92’. Det er et par af de spørgsmål, jeg har fået en del gange i min indbakke de seneste dage, hehe.
Og åh, ja, lampen under vores TV, som ligner en globus, har jeg købt i souken i Marrakech, og tøjet, jeg har på herover, har samlet kostet lige omkring 90 kr. i nogle outlets på bøhlandet i Californien! Så er dét squared!

Men hvad ellers? Hvad vil I gerne vide? I må sådan set spørge om det hele – jeg kan ikke love, at jeg svarer på det alt sammen (man kan sgu aldrig vide, hvor sassy, I er …), men jeg vil glæde mig til at se, om ikke jeg kan strikke nogle indlæg sammen ud fra de ting, I smider på bordet! Sommerferien venter jo lige om hjørnet, så det gør slet ikke noget at have lidt stående i skabet, når agurketiden sætter ind!

SHOOT! 🙂