Det er noget rod, det der med at rose sig selv. Men jeg vil alligevel gerne fremhæve, at det var en freaking genial idé, vi damer fik for et år siden, da vi bad Christina Barré om at sige op hos Bloggers Delight og blive vores agent i stedet for!
Vi er fem ret forskellige madammer, som alle sammen kender hinanden på kryds og tværs, og jeg havde allerede fra starten en virkelig god fornemmelse for, at vi ville få det rigtigt fedt sammen. Og jeg fik ret! We all did! Det er gået endnu bedre end forventet! Christina Barré er verdens sejeste agent, og jeg elsker, at vi kun er fire damer i det her bette agentur, så al kontakt er personlig, og der er rig mulighed for at sparre om tingene og deles om nedture og sejre. Det’ sgu lige mig!

I går, hvor vi fejrede Confettis 1-års fødselsdag, var det præcis (på datoen) ét år siden, at vi fejrede lanceringen af Confetti – hvilket i øvrigt er totalt tilfældigt, da vi lancerede d. 1. juli 2017! Men det må være skæbnen, eller noget!

Der er nogle gange nogen, der spørger, hvem der egentlig bestemmer i Confetti, og det svar kan man få her, hvis man er til det! Desuden kan jeg afsløre, at vi så sådan her ud sidste år, da vi holdt fest på DANDY.

Billederne her i indlægget er taget af Queen Bee og redigeret af Honey Studio.