Det er ikke så tit, jeg får lavet de her ’10 ting’-ting, og det handler simpelthen blot om dårlig planlægning. Når jeg sidder i en bil eller på anden måde ikke har de bedste forhold i forhold til at tage noter, kommer jeg altid i tanke om ting, der kunne være småsjove at inkludere i sådan et indlæg, men så svigter hukommelsen mig ofte, når jeg så går igang.
Hvorom alting er har jeg fundet frem til 10 ting, der passer, og som er sket siden sidst! 🙂

  1. Jeg begynder at have lidt mere selvtillid omkring projektet på lørdag! Så meget, at jeg har sovet næsten 8 timer i nat! Hvilket i sandhed var tiltrængt!
  2. Jeg er i gang med at kreere et pigehjørne på Bertas værelse med et lille bord, stol, spejl og plads til hendes hårspænder og hårbånd. Jeg har længe været imod, at tingene blev for tøsede, da jeg ikke vil give den unge dame dulletendenser, før hun selv udvikler dem. Men hun har dem alligevel, og med Hugo i huset er alt lige fra dukker til køkkenredskaber et våben, og der bliver leget krig og slåskamp på alle tider af døgnet. Så jeg tænker, at den korte frøken Lange har godt af et lille helle, som kun er hendes, hvor der er glimmer og blomster.
  3. Jeg har så sent som i denne uge sagt ja til at være med i et nyt TV-program, og de har lovet, at der ikke går specielt længe, før jeg må fortælle om det.
  4. Til de, der vil vide det, brugte jeg denne opskrift, da jeg lavede trifli i går. Jeg puttede bare ikke sprut i, og så brugte jeg almindelige æggeblommer og ikke pasteuriserede. Risikoen for salmonella i Danmark er sgu’tte overhængende.
  5. Jeg bruger Facebook Market ret meget til at købe alt fra det, jeg vil betegne som ‘fine retrofund’ til møbler og børnetøj. Og jeg griner altid lidt i skægget, når lægmænd bruger betegnelsen ‘patina’ om deres gamle stuemøbler for at få dem afsat.
  6. Vi plukkede mirabeller forleden – noget, der bragte minder tilbage fra min egen barndom. Og i aften vil jeg lave marmelade af dem. Jeg spiser sjældent marmelade og faktisk altid kun jordbærmarmelade. Men for fa’en – det må da være noget andet, når den er hjemmelavet!
  7. Berta er hjemme fra børnehave i dag, fordi hun har hostet en del i nat. Astma-betonet, er min formodning, for hun er ikke rigtigt forkølet. Hun ser i skrivende stund Batman i fjernsynet! Det havde jeg aldrig troet, hun ville gøre, uden at blive indlagt til det af Hugo. Der kan man bare se.
  8. Jon og jeg har tænkt os at sove på Hotel Clarion på lørdag efter festen, da min svigerfar passer ungerne i Køge.
  9. Men altså ikke lige efter eventet … Vi skal lige en tur i byen først! Det har vi faktisk måske aldrig været før! Vi har mødtes i byen eller holdt privatfester sammen. Men vi er egentlig aldrig sådan taget ud på disko sammen!
  10. Jeg ville altså gerne have haft det her billede, som I, der involverede jer i den bette ubetydelighed, stemte på, som mit billede på Confettis nye hjemmeside, men min agent veto’ede. Hun ville have, at jeg skulle se lidt voksen ud. 😉