Jeg kan virkelig anbefale konceptet med date-dag! Særligt, selvfølgelig, til folk med fleksible arbejdstider og børn i daginstitutioner. Det er ikke altid lige let for Langemanden og mig at få pasning til ungerne i aftentimerne, og derfor er det jo så himmelråbende heldigt, at vi engang imellem kan snige os til en fælles pjækkedag!

Det gjorde vi således i går. Vi har længe gerne ville se den nye Mission:Impossible-film, og efter en meget kort reseach-fase fandt Jon ud af, at den ville gå i Falkonér Bio torsdag formiddag kl. 10.10. Den bif er ret hyggeligt, og det korresponderede i øvrigt glimrende med, at jeg drømte om at spise frokost på MyPoké på Gammel Kongevej, inden vi ville tage i Tivoli med turpas og prøve alle de ting, børnene er enten for små eller for bange for at prøve!

Men der kom lige en streg i særligt Jons regning, da vi nåede Falkonér Bio. Vi burde måske have fattet mistanke, da filmen vistes så tidligt på dagen. Synet, der mødtes os, da vi trådte ind i foyeren, var ikke lige det, et par på date uden børn drømmer om. Det kan jeg vist godt sige uden at fornærme nogen … Der var babyer overalt! Babyer, barnevogne, bleer, pusletasker, sutteflasker og mødregrupper. Den tidlige visning var selvfølgelig en baby-bio-visning!
Jeg grinede lidt af det og trak på skulderen, men Jon havde ærligt talt lidt sværere ved at finde en grimasse, der duede. Han begyndte at overveje alternativer, men jeg havde taget popcorn med i tasken og fik ham til sidst overtalt.
Vi slap dog nådigt, vil jeg sige! Der sad kun ét andet par end os, og de havde den sødeste baby med på fem måneder. Hun skiftevis snorksov eller skreg af grin under kamp-scenerne, hvilket jeg fik ret meget added value ud af.
Filmen er i øvrigt den bedste i Mission:Impossible-rækken endnu! Seriøst!

Derefter fik vi frokost på MyPoké, hvilket jeg også snildt kan anbefale (elsker bowls!), OG så nåede vi sgu også et lidt kortere smut i Tivoli, hvor vi fik prøvet både Den Gamle Rutchebane og Galoppen, men desværre måtte droppe Dæmonen, da køen var for lang, og jeg skulle hjem og hente børn i Køge, mens Jon blev i byen for at spise middag med sit mødrende ophav.
Næste gang gør vi det i omvendt rækkefølge! Mit 2017 som indehaver af et Wildcard til Tivoli burde have lært mig, at man altid skal ramme Tivoli på hverdage lige efter åbningstiden, hvor køerne er ikke-eksisterende.

Hvis nogle af jer vidunderlige og vidende skabninger, der læser med derude, har forslag til, hvordan man ellers bør tilbringe en dagsdate, så sig endelig til! Jeg har et håb om, at der ikke går vanvittigt længe, før vi gentager successen!

Med ønsket om en dag fuld af store pakker fra postbudet, korte køer på motorvejene, dessert efter aftensmaden og samarbejdsvillige børn. <3