Reklame for A-Derma.

Som jeg efterhånden har nævnt før, så opdagede jeg A-Derma, dengang Krapylerne var små, fordi Bertie begyndte at udvikle tendenser til børneeksem. Jeg har altid været lidt ekstra opmærksom på hendes hud, fordi den er meget fin i det. Hun er meget lys, og hendes hud virker umiddelbart lidt skrøbelig, og da hun så så ud til at få børneeksem tænkte jeg, at det nok ikke var så underligt.

Siden da har jeg kun brugt A-Derma til hendes krop, og hun har ingen nævneværdige problemer haft siden. Om efteråret og vinteren har hun tendens til meget tør hud forskellige steder på kroppen, men efter et par dage at have smurt med Exomega, så er hun så god som ny.

Lige inden sommerferien fik jeg fingrene i endnu en blødgørende sag fra A-Derma, nemlig deres showergel. Planen er, at man hjælper den skrøbelige hud allerede i badet, da sådan nogle bade jo har det med også at virke udførende på huden. Denne her showergel havde vi med på ferie til Italien, og hele familien brugte den! Den er blød, lækker og skinner som perlemor, og hvis man ikke vidste bedre, ville man tro, den indeholdt masser af det, der efterhånden kaldes ‘kontroversielle ingredienser’, men det gør den ikke. Alle A-Dermas produkter er frembragt af primært naturlige ting og sager, og det er denne selvfølgelig også. Vi har taget den til os alle sammen, og når den her dut er tom, skal jeg ud at finde en mere.

Apropos sommerferien – udover showergelen medbragte jeg også den zytelium-spray, jeg købte dengang, ungerne havde skoldkopper, OG den stick, jeg nævnte i denne film, som er en del af A-Dermas SOS-kit. Jeg følte mig som den vildeste velforberedte moder, og jeg fik faktisk fundet anvendelse til begge dele under rejsen. Den ene morgen vågnede Hugo med 20-25 myggestik overalt på kroppen. Det så faktisk ganske voldsomt ud på hans bette krop! Som et forsøg sprøjtede jeg dem alle sammen med zytelium, og dagen efter var de skrumpet helt ind. Sprayen hjælper jo med at rense og udtørre, så det giver egentlig meget god mening! Sticken fik jeg brug for en del gange, når ungerne skvattede over hinanden og fik hudafskrabninger. Ja, de var nok overlevet uden, men det er nogle gange meget rart lige at kunne stille noget op. ?

Jeg kipper atter med hatten af A-Derma, og til jer med skrøbelig hud vil jeg således anbefale, at man får fat i showergelen, som ses på billedet øverst, inden sommeren lakker helt mod enden, og efterårets køligere temperaturer begynder at rive i huden. Den kan købes blandt andet på apoteket!