Jeg VED ikke, hvorfor Channing Tatum har taget en blå revisor-skjorte på til det her foto! Vi kender alle sammen hver en eneste afkrog af hans overkrop til bevidstløshed anyway, og når nu alle de ANDRE mænd kun er iført bukser, så virker det nærmest krukket!

Men hvorom alting er! Det gik for en måneds tid siden op for mig, at Magic Mike-foretagenet har kastet et live-show af sig. Det har vist været vist i Las Vegas, og fra november kommer showet til London! Måske er det et andet show, jeg skal ikke kunne sige det. Jeg ved blot, at Channing Tarim (angiveligt) har instrueret showet, men ikke medvirker selv. Det gør i stedet den svedige gruppe handyr, som ses på billedet herover! Og min papsøster og jeg brugte i går 1.000 kr. hver på at sikre os to frontrow-billetter i slutningen af maj 2019! Oh, yeah! Jeg skal hyle sommeren næste år ind som en hunulv i løbetid!

Jeg har ikke helt besluttet mig for, hvor det at købe billetter lander henne i ligestillingsdebatten. Og i hele den her tanke om, at det da også er noget fis, at alle mennesker skal træne, få spraytans og se perfekte ud hele tiden. Der er ikke skidemeget dad-bod over drengene her, og det må da være skidehårdt for andre mænd at leve op til – lige så vel som det er svært for kvinder at leve op til modellerne. Jeg tænker, jeg venter med at tage det standpunkt til engang i sommeren næste år… Lad os kalde turen her for research! ?✌?