Det føles som om, det er noget, Mascha Vang eller Irina burde skrive, but no, you guys – det er sgu bare mig. Langemor fra Køge! 😉
Jeg er sindssygt spændt, for jeg har aldrig prøvet noget lignende før, og jeg har sgu lidt svært ved at beskrive det helt – især fordi jeg har fået mundkurv på omkring de sjoveste af detaljerne indtil videre (men snart må jeg fortælle det hele, har de lovet).
Det ér et TV-program, for man kan se det inde i sit TV, men det bliver vist på YouSee-boksen (jep, der, hvor jeg også ser ‘Ex on the Beach’….). Altså, det er  streaming og ikke flow-TV. (Det passer ret godt til mig, da jeg egentlig kun ser flow-TV, når der er Vild Med Dans, Nyhederne eller Magic Mike, hehe). Det kommer ikke til at blive vist på en TV-kanal, men man kan se det på YouSee-boksen og lidt senere på ChriChri.dk, OG så får jeg vist også lov til at vise det her på bloggen. Så hvis man gider se det, bliver det ikke svært at komme i nærheden af.

Desuden kan jeg ikke finde ud af, om jeg skal betegne det, jeg skal lave, som et reality-program eller om det er mere doku-agtigt. Det er ikke noget med, at jeg skal ud i en jungle med stiletter på og gøre mit bedste for at overleve, eller noget. Det handler om, at jeg og to andre damer skal ud at rejse i 6 dage og opleve alt muligt sindssygt, og udover vores håndbagage og smartphones, får vi så følgeskab af et kamerahold. (Weird!)

Jeg har selv haft ret meget at skulle have sagt i forhold til oplevelserne undervejs og hvem, jeg gerne vil rejse med, hvilket gør, at jeg tror på, det bliver en genial tur, så jeg glæder mig helt sindssygt meget til at komme afsted! Samtidig med, at jeg får et sug i maven hver gang, jeg tænker på det, fordi jeg skal være væk fra Jon og ungerne så relativt længe. Men så minder jeg mig selv om, at jeg var i New York sidste år i fire hele og to halve dage uden familien, og det var ærligt talt ikke uudholdeligt for ungerne eller mig.

Så det sker altså! SNART! Åhr, min insta bliver så ‘lit’ i de 6 dage, det er helt sygt, mand! Så må jeg indhente mine triflier og min nyfundne og meget pinlige reality-afhængighed, når jeg kommer hjem … 😂