Jeg har dæleme haft svært ved at sove om natten på det seneste, og det skyldes kun én ting. Ikke Hugos kolde tæer, der har det med at ramme mine lår, når han kommer ind og putter ved 2.30-tiden. Heller ikke den jævnt dårlige dommedags-film ‘How It Ends’, som Jon og jeg spildte tiden på i går aftes. Nope – det skyldes ene og alene på lørdag!

Jeg er ret nervøs for på lørdag! Jeg har slået et stort brød op, og nu skal det bages! Den kjole, Jesper Høvring syede til mig af stof, jeg købte i Benin, skal sælges på auktion, jeg står for det HELE!
Jeg har holdt masser af læserevents i min tid som blogger. Da har jeg bare ikke stået for særligt meget selv, andet end at invitere, og det har altid været kanon-hyggeligt! Jeg har også arrangeret en masse events i min tid som lady-boss i LADY-LOGEN, hvor jeg en gang hver måned arrangerede middag og fest for 30 kvinder i København (ret sjov tid, i øvrigt). Men det var for en lukket gruppe af quinder, der alle kendte præmissen.

Jeg har kunne mærke, at jeg har følt mig lidt underfrankeret de seneste uger. Og jeg har fundet ud af, at jeg også har underfrankeret jer, der læser med, for jeg har sgu ikke været helt god nok til at afgrænse og specificere det her arrangement! Jeg har bare en skidegod sag og en (i al beskedenhed) skidegod idé, men mellemregningerne mangler lidt! I ved måske ikke helt, hvad det er, jeg inviterer til, og det kan jeg sgu godt forstå! Og det beklager jeg virkelig!

Så lad mig prøve at komme det lidt nærmere her på små-bagkant.
Min drøm er, at vi får en skidehyggelig aften! Meget ala den, jeg havde i går, da jeg var vært ved et NIVEA-event for 40 af mine læsere. Jeg drømmer om, at vi får tre timer med masser af hyggesludder, snacks, en sjus, en sodavand, lidt flere snacks – og så en auktion, hvor vi i fællesskab får samlet nogle penge ind til PlanBØRNEfonden!
Det er et tilfælde, at det er en lørdag, og det er mest på grund af bogstavrimet, at jeg kaldte det for et BØRNEfonden-bal i det her indlæg. 😉 Det er IKKE meningen, at man skal troppe op i balkjole – med mindre, man har lyst! Man skal bare tage det tøj på, man føler sig lækker og/eller godt tilpas i, tage en god ven under armen og komme og hygge og nyde, at man allerede ved køb af billetten har gjort en forskel for nogle gode mennesker på den anden side af jorden!

Auktionen er jo en “kinesisk auktion”, og vi kommer til at køre den via MobilePay, da ingen jo har cash mere.
Nu skal jeg gøre mit allerbedste for at forklare, hvad en kinesisk auktion er, for jeg synes, det er så sygeligt smart – omend lidt bøvlet at forklare. Hvis det virker, kan vi få skrabet en MASSE penge ind til PlanBØRNEfonden, uden at én person samtidig skal have en masse tusind kroner op af lommen!
Okay, hør engang:
Vi er på aftenen 100 mennesker i lokalet. Alle har (måske) på forhånd hjemmefra afgjort med sig selv, hvor mange penge, de maksimalt vil af med i løbet af aftenen. Jeg er aftenens auktionarius, og jeg starter så ud med at spørge, om nogen vil give 100 kr. Det er der så (forhåbentlig) én, der siger, at det vil hun gerne! Når hun så har gjort det, skal hun MobilePay’e pengene med det samme! Altså de 100 kr.
Derefter spørger jeg, om der er andre, der vil give 100 kr., hvilket der forhåbentlig er, og så skal vedkommende overføre de penge med det samme. Hvis der IKKE er, er det den første, der får kjolen for 100 kr. (Det sker forhåbentlig ikke, hehe).
Men altså, hele pointen er, at den aller-sidste, der byder, får kjolen! Så hvis ingen byder mere, får den første byder kjolen. Og man kan sige, at hvis man vil være taktisk, skal man vente med at byde til sidst – men hvis ingen flere byder, så ryger kjolen jo! Så håbet er, vi ender med, at de fleste har været med i budrunden og er cool med at have doneret nogle penge til PlanBØRNEfonden, og den, der går hjem med kjolen, har ikke brugt mere end måske et par hundrede kroner på den.

Giver det mening?? Ellers spørg endelig i kommentarfeltet – så svarer jeg selvfølgelig så godt, jeg kan!

Der er flere, der har spurgt, om de kan støtte på en anden måde, selvom de ikke kan være der på lørdag, og derfor har jeg besluttet at starte en PlanBØRNEfonden-MobilePay-konto op, som er åben hele lørdag! Alle de penge, der kommer ind der, går alle sammen til PlanBØRNEfonden og kommer med i den pulje, jeg overrækker dem efter eventet på lørdag – fra os alle sammen!

Jeg er SÅ spændt, og jeg vil sååå gerne give PlanBØRNEfonden en stor, fed check lørdag aften, når eventet slutter. Og lige så meget håber jeg på, at I, der kommer, får en superhyggelig aften sammen med mig.
Der er stadig 10 billetter tilbage – de kan købes her!