Berta har det mindste værelse i Langehjemmet, men samtidig er det også det lyseste og mest solrige. Og efter min mening måske det hyggeligste. Det har loft til kip og masser af indhak, kanter og skråvægge, og jeg synes, det er som at ligge i en piget hule, når jeg engang imellem ligger og mærker hende sove på min arm derinde om aftenen.

Vi har for nyligt genindrettet hendes værelse en lille smule. Hun kører lidt en blanding af et tøset/cirkus-tema derinde, og det er hun yderst tilfreds med. Billederne på væggen over hendes seng har hun selv valgt – også placeringen – og vægklistermærkerne af cirkusdyr er købt på Etsy.com. Eller også var det AliExpress.com …

Den røde firkant med det gule stråtag er altså et forsøg på et cirkustelt. Malet med tavlelak, så hun kan tegne med kridt dér i stedet for på væggen, som hun ellers har gjort, som det ses. Og så har hun fået et lille spejl og det, hun kalder sit ’sminkebord’, selvom det indeholder hårspænder, elastikker, perlearmbånd og neglelakker, som hun holder meget sirlig orden i.

IKEA-reolen herover er købt på Facebook Market for 200 kr., og jeg synes, den passer så fint derinde i hakket, hvor den går modsat skråloftet. Pladen med knager på væggen, der er formet som et blomstret dådyr, er også købt på Facebook Market og hentet i Køge Nord. Jeg er den sygeste re-shopper!!

Det var så Bertas digs! 😊💖