Det lyder som en joke, men det er fandme rigtigt! Efter at have tygget på beslutningen i over et år og ikke mindst have diskuteret den med alle, jeg har kunnet komme i tanke om at diskutere den med, har jeg nu gjort det! Truffet beslutningen, that is.

Min blog skal ikke længere hedde TWINPEAKS.DK. Og den skal heller ikke hedde mmleilange.dk, selvom der var mange, der stemte på det alternativ, da jeg udbad mig jeres mening en gang eller 20 på Instagram for en rum tid tilbage.

Bloggen skal simpelthen hedde METTEMARIELEILANGE.DK! For det gør jeg også! Og hele pointen med navneskiftet er, at jeg gerne vil have, at bloggen hedder det samme som mig. Derfor duer det ikke med mmleilange.dk, for så vil folk måske tænke “Ah, Mette Marie, det er hende fra mmleilange.dk …”. Og jeg vil helst ikke stå i en situation igen om et år eller to, hvor jeg atter synes, at jeg gerne vil tættere på mit eget navn. Derfor går jeg skridtet fuldt ud i første omgang og skifter hele vejen til mettemarieleilange.dk.

Og lad nu være med at sige, at det navn er aaaaalt for langt, folkens, for så slemt ér det altså ikke. Det er kun to bogstaver længere end Christina Dueholm, og der var altså ingen, der rynkede på næsen over ondt i tastefingrene, da hun skiftede navn! Og det er kun tre bogstaver kortere end Cana Buttenschøns domænenavn, og jeg kunne blive ved! ?

Jeg er glad for min beslutning! Og en lille smule mentalt stresset. Jeg gav signal til mine web-mænd i sidste uge, og de var sådan set klar til at flytte hele bloggen og 4,5 års indlæg samme eftermiddag. Jeg udbad mig dog en uges sunde-periode OG tid til lige at få lavet en header. Den uge er nu gået, og headeren er fikset, så senere i dag findes jeg og mine digitale kragetæer altså på mettemarieleilange.dk – happily ever after!

Jeg kan godt forstå, hvis nogle lige skal vænne sig til det, men jeg tror sgu, det går hurtigt! Der er næsten ikke flere bloggere, der hedder deres oprindelige bloggernavn mere (Hold fanen højt, Sneglcille! Federe blognavn findes ej!) Det er lidt som dengang, man havde pinlige Hotmail-adresser, inden man blev voksen og moden og skiftede til sit eget navn, eller en forkortelse, inden snabel-a’et.

I starten kommer TWINPEAKS-domænet til at sende forvildede besøgende over på mettemarieleilange.dk, så frygt ej, hvis du lider af dårlig korttidshukommelse og gamle vaner. ?

Vi ses på mettemarieleilange.dk! ??????

PS: Huuuusk at købe billet til næste lørdag her!