I dag er det en uge siden, at vi atter ramte Danmark efter 14 dages kør-selv-ferie! Vejret er vendt en lille smule, vi spiser knap så meget pizza, og dagene går ikke med vandrutchebaner og kæmpestore is. Begge dele har sin klare charme, og det er sgu nok ikke sidste gang, at vi futter til Norditalien og får lysten til den slags løjer stillet! Vi rejste i år (ligesom de to forgangne) med Dansk Bilferie.

Jeg har skrevet en masse om Union Lido i indlægget her, og i den forbindelse var der en del, der udbad sig lidt nogle billeder af vores lille mobile home, som agerede vores hjem i ni dage, og de kommer således her. Det var umuligt for mig at få billeder af sovegemakkerne uden Hugo på. Og jeg nåede altså heller ikke at klipse, mens ungernes senge var helt nyredte – men altså, det er camping!

De Voksnes soveværelse
Krapylernes gemakker
Køkken. Og børnearbejde

Normalt er jeg mere til telt end til mobile home, men jeg skal indrømme, at jeg faldt til patten på denne tur. Nok er det mere real at gå til ro under en sejldug, men da vi var velsignet med 35-36 grader hver eneste dag, var det enormt behageligt at have en lille firkant med airconditioning at sove siesta i, og da vi alle sammen de sidste dage blev ramt at maveinfluenza, og særligt ungerne absolut intet kunne holde i sig – ej heller vand – var vi meget glade for rindende vand, fine toiletforhold og igen – køligere temperaturer, således at vi ikke skulle bekymre os om dehydrering. Så ja, det spillede sgu med det mobile home!

Selve campingpladsen var fantastisk. Den var vanvittigt stor, og det der intime, der kan være ved camping, var rykket lidt i baggrunden til fordel for et himmerige for børn. Vi var et smut i Venedig  en halv dag, men vi droppede hurtigt at få set specielt meget udenfor pladsen, for børnene ville simpelthen ikke være med til det.

Både på grund af varmen, men primært fordi, de synes, det var så fantastisk at plaske rundt i de store vandland hele dagen. De gik med til en daglig siesta i bytte for, at de hver aften var meget længere oppe, end de plejer. Union Lidos forlystelsespark og hoppeland (en stor grund fuld af hoppeborge. So simple and yet so brilliant!) åbnede først kl 17.30 på grund af varmen, så ved at smide en lur ind midt på dagen undgik vi solens skarpeste timer, og ved at ungerne kom senere i seng, sov de også længere om morgenen.

Mange af de ferier, vi rejser på, handler meget om, hvad vi voksne gerne vil – Barcelona eller Californien, eksempelvis – og derfor gav vi hurtigt efter for ungerne og stemningen på pladsen og gav den fuld spade med forlystelser og vandrutchebaner.

Hvis man går og pønser på at gøre os kunsten efter, kan man med fordel allerede nu booke sin sommerferie i 2019. Der er masser af rabatter at hente, hvis man er tidligt ude, og man kan afbestille frem til december, og man skal ikke betale mere end 500 kr. nu og så resten efter nytår! Eksempelvis er der 15% rabat at hente på en bookning hos Union Lido i skolesommerferien 2019! Og endnu flere rabatter (op til 50%), hvis man er fleksibel i forhold til afrejsetidspunktet. Man kan booke tilbudene her og læse mere mere om fordelene her og her. 🙂