Indlægget er en reklame for NIVEA.

Så er vinderne af billetter til min NIVEA-dame-dulle-hygge-aften fundet! Hvor er det GENIALT, at I er så mange, der har lyst til at deltage! Jeg ville ønske, at jeg kunne invitere jer alle sammen med, men det har vi desværre ikke plads til. Jeg synes altså, det er hyggeligst, at vi ikke er flere end, at vi alle sammen kan nå at hilse på hinanden og snakke lidt sammen, og samtidig skal der jo også være plads til, at man kan nå at spise sliders, prøve cremer og produkter og drikke en cola eller fire.

De tyve ladies, der hver har vundet to billetter, får alle direkte besked via e-mail!

Jeg glæder mig enormt meget til at hygge med jer! Der er ingen dresscode – come as you are!

Og til jer, der ikke fik billetter: Husk at I i stedet kan købe billet til mit velgørenhedsarrangement til fordel for PlanBØRNEfonden lige her!