Det er ved at være umanerligt længe siden, at jeg sidst har lavet et kluns-indlæg! Men hvis ikke i ugen op til, at jeg skal til Las Vegas, hvornår så!?
Jeg vil ikke sige, at jeg har direkte tøjkrise, for jeg har på fornemmelsen, at det er svært at være for meget i Las Vegas,  så min plan er bare at gå efter devisen ‘more is more’! Madame Chanel har levet forgæves i næste uge, guys! Den skal have fuld spade på glimmer-fronten! Jeg har fundet nogle ting, jeg pønser på at komme i kurven, herunder. Jeg gider ikke rigtigt bruge en formue, da meget af det måske ikke lige er tøj, jeg får brugt så meget til hverdag, så links’ene herunder er alle til Gina Tricot! Der kan de fleste af os være med.

Alle links herunder er reklamelinks!


Jeg tænker, at den her er laber på den der “jeg-er-fuldt-påklædt-men-alligevel-halvnøgen”-måde. Min eneste anke er, at velour måske bliver lidt lunt. Der er trods alt 40 grader i Vegas. Men efter sigende også masser af airconditioning!
Buksedragten kan ses og købes til en yderst net sum her!


Jeg viser sjældent ben, men jeg får altid komplimenter, når jeg er gavmild med kavalergangen. Endnu et plus ved små babser! Og ja, jeg kan faktisk klare mig igennem uden BH, selvom jeg har ammet tvillinger! Det tog mine madpakker tre år at vende tilbage til deres oprindelige form, men de fandt sgu vejen, så lad være med at give op og få silikone for tidligt! Med mindre, du har lyst … Anyway!
Toppen kan ses og købes her!


Den her er da FIN! Right? Jeg elsker den lidt!
Den kan hittes her!


Den her nederdel har jeg faktisk prøvet i Gina Tricot-butikken i Køge! Den er så fin – de havde den bare ikke i min størrelse den dag, men jeg tænker, den er god til om dagen i Vegas, så den skal nok i kurven her!


Ej, OKAY, den her nederdel koster under 100 kr.! Den skal jeg have, og så skal jeg have den på sammen med den sorte, asymetriske top om dagen! Så fint! Den kan hittes her! Den kan man da også bruge herhjemme til efteråret, faktisk …