Der er mange ting, jeg ikke forstår, forstå mig ret! Her har jeg blot i S-toget et sted mellem Dybbølsbro og Hundige nedfældet fem af dem på skrift. Måske nogle af jer, der læser med, har gjort jer nogle af de samme overvejelser.

(Billedet har jeg valgt, fordi jeg synes, jeg ligner en, der tænker over ting, hun ikke forstår. Selvom sandheden er, at det er et billede fra vores Confetti-reception, hvor jeg faktisk var fuldboldstræt, fordi Bertas astma havde holdt mig (og hende, bevares) vågen det meste af natten).

1. Jeg forstår ikke, at man endnu ikke har formået at genanvende den energi, der udledes i træningscentre. Hvis man kan bruge solens, vindens og vandets energi, hvorfor kan man så ikke opsamle al den kraft, mange, mange millioner mennesker afleder på løbebånd og motionscykler verden over hver eneste dag?

2. Den der ansigtsgenkendelsesfunktion, jeg har på min iPhone X – hvad ville der ske med den, hvis jeg fik restylane i læberne? Altså ikke sådan en lille hygge-påfyldning, men en ordentlig ladning a la de britiske realitystjerner. Hvad gør de i Hollywood, når de lige får en lunchtime-facial? Ændrer de så deres genkendelsesfunktion hver gang?

4. Jeg køber tit bøger til mine unger i genbrugsbikse. I mange af dem har en tidligere ejer på indersiden af forsiden skrevet navn og årstal, hvorfor jeg ved, at nogle af disse bøger er op imod 30 år gammel – og stadig i upåklageligt god stand! … Indtil de har boet hos os i en uge! WHY?!

5. Krigshelt. Det ord skærer mig i trommehinderne. Jeg VED godt, hvad det betyder, og at det har berettigelse (for det har krig. Åbenbart. Siger de voksne), men det lyder alligevel forkert og ikke mindst selvmodsigende. Ligesom hvis man sagde, at man var ‘trætfrisk’ eller ‘tørvåd’

Det var lidt om det! 😄

NB: Jeg har lige opdaget, at punkt 3 mangler! Det forstå jeg heller ikke….