Jeg er sååå glad for, at jeg nu kan invitere til arrangement i Aarhus!
Som nogle måske kan huske, spurgte jeg for en lille måneds tid siden på Instagram Story, om der var nogle, der ville komme, hvis jeg holdt et arrangement i Aarhus. I løbet af de 24 timer, var der over 4.000, der svarede ‘JA!’, og det gjorde mig så kuldret i knoppen, at jeg skyndte mig at ringe til NIVEA! Jeg har jo været ambassadør for NIVEA det seneste år, og vi holdt det HYGGELIGSTE event nogensinde i København i august, så det virkede ret oplagt at høre dem ad, om de kunne have lyst til at tage med til Aarhus. NIVEA er nemlig også ret socialt anlagte. De (både de mennesker, der arbejder der, og brandets kerneværdier generelt) kan godt lide hygge og inspiration gennem fællesskaber, og jeg fik også helt ret i min antagelse: De var game!! <3

Så d. 8. oktober (min allersidste dag i livet som 36-årig, faktisk) fylder vi en bil med gode folk, chokolade og den nye NIVEA sensitiv-serie (og en række af mine andre personlige NIVEA-favoritter), og så vender vi sgu snuden mod Aarhus! Her køber vi sliders og cola, og så er der ballade! Vi har plads til 50 gæster, så invitationen lyder på 25 mennesker, som hver kan tage en ven eller veninde med. Og ligesom sidst gælder devisen, at man må selvfølgelig gerne tage sin baby med, bare man SELV skifter. 😉 Arrangementet starter kl. 16.30 på Centralværkstedet lige ved siden af Banegården. Det tager omkring to timers tid. Der vil således være mad og drikke, og alle går selvfølgelig hjem med en goodiebag.

Jeg glæder mig simpelthen så meget! Jeg planlægger at tage til Aarhus fra morgenstunden og bruge dagen på at tulle lidt rundt i den fine by, spise en frokost og være lidt på date med mig selv i Jyllands hovedstad. Jeg var jo i Aarhus sidst for bare to uger siden til et bryllup, og både Jon og jeg var så ærgerlige over ikke at kunne blive lidt længere. Så nu kommer jeg da bare tilbage! 😉

Hvis man vil med, skal man blot sende en mail til nivea@mettemarieleilange.dk. Jeg trækker 25 vindere og offentliggør og kontakter dem på onsdag, så I kan krydse kalenderen af!

– Og hey, hvis man ser mig i Aarhus, gider man så ikke lige sige hej? Jeg vil så gerne sludre, men I har jo lidt lettere ved at kende mig end omvendt, så sig meget gerne til, hvis vi mødes i Aarhus’ gader. Og tips til, hvor jeg skal spise den der frokost, modtages med kyshånd!