Indlægget her indeholder REKLAME, idet jeg modtaget gratis behandlinger hos alle de tre klinikker, jeg anbefalinger (I know, lucky me!). Jeg har også betalt for behandlinger selvsamme steder, og ingen har bedt mig skrive det her – eller noget overhovedet. Det gør jeg bare, fordi jeg har lyst!

Jeg må hellere starte med at indrømme, at jeg ikke har prøvet ALLE skønhedsklinikker i hele København. Desværre. Det kunne ellers være en yderst blødgørende form for tour-de-chambre, som jeg gerne ville lægge fjæs til, hvis det en dag skulle blive en option.

Men jeg har prøvet en del, og der er flere, jeg vender tilbage til. Og så er der ét sted, der er det bedste – efter min ydmyge mening.

Når min krop og mit sind har brug for holistisk omsorg af en nærmest moderlignende energi, besøger jeg Sahar, som har klinikken SAHARS. Første gang, jeg mødte Sahar, var da jeg var halvanden uge fra at blive mor (og troede, jeg havde en måned tilbage som kæmpe-hval), hvor min krop cravede alt muligt, og jeg gav den en fodmassage. Eller Sahar gjorde. Hun arbejdede dengang hos Salon Palma, men siden er hun blevet selvstændig med egen klinik. En lille hule midt i København, som emmer af hende og hendes fantastiske, nærmest healende væsen. Når jeg er træt i krop og sind, går jeg til Sahar og får en kropsmassage inklusive kraniosakralmassage. Jeg aner ikke, hvordan hun kan gøre det, men det virker. Min krop er en anden hver gang bagefter.

Når jeg gerne vil have hele baduljen med både spa, lidt poolplaskeri, dampbad, sauna, frisk frugt og afslapper-lounge, så smutter jeg ned til Lotte Arndal i Arndal Spa. Jeg har faktisk et gavekort til en fire-hånds-massage liggende i skuffen, som jeg fik, da vi lancerede Confetti CPH, og det skal altså bruges snart! Arndals behandlere er søde og møg-professionelle, og Jon har også fået nogle gode, dybdegående sports-agtige massager dernede. Desuden tilbyder de kæreste-behandlinger, hvor man drikker champagne i poolen inden sin massage, som man så får i samme rum. SÅÅÅ hyggeligt!

Men mest af alt kommer jeg altså hos Dollface.
Ejeren af Dollface er Lillie, som jeg har kendt i over 10 år. Jeg fandt hendes skønhedsbiks, da jeg kom hjem fra Berlin i 2007, hvor jeg boede i et halvt år som nabo til en braziliansk vokser og var blevet vant til at få regelmæssige voksbehandlinger i kælderetagen. Dollfaces brazilian-behandling hedder ‘Byens Bedste Brazil’, og jeg tror seriøst på det, for i de 10 år, jeg har kendt Lillie, har hun set flere kælderetager end alle mænd, jeg nogensinde har mødt. Tilsammen. (Claes, gå hjem og vug! ;-))
Desuden har Lillie en masse behandlere ansat, som er vanvittigt dygtige og godt oplært i både voks- og ansigtsbehandlinger, og stemningen er altid SÅ god, glad og hyggelig! Lillie har udgivet tre bøger – en digtsamling og to bøger om skønhed – og hun bliver tit bedt om at bidrage med viden til artikler og interviews i aviser og magasiner. Hun er blevet en af mine gode veninder, og mens vi begge var singler, rejste vi tit til Paris sammen og brugte alt for mange penge, men jeg er kommet i Dollface i flere år før, at det startede. Dollface er for mig at se kompetence, lady-power og god karma.

Karmaen bygger jeg på en oplevelse, jeg havde i forlængelse af første gang, Lillie mødte min søster. Det er omkring 10 år siden, og de mødtes, fordi de begge var en del af LADY-LOGEN. Fie og Lillie kom til at sidde ved siden af hinanden til en loge-middag, og som noget af det første påtalte Lillie min søsters dengang meget urene hud. Min søster sloges i sine teenageår og et godt stykke op i 20’erne med ret svær akne. Indtil hun mødte Lillie.
Lillie sagde nemlig, at hun synes, det var synd, at min søster skulle slås med det, så hun tilbød hende et gratis behandlingsforløb over nogle måneder i Dollface, hvor Lillie fik analyseret sig frem til, hvad problemet var, og løst det. BUM! Ydermere fik hun behandlet og nærmest fjernet de ar, min søster havde med sig fra sine yngre år. Fie havde prøvet lidt af hvert og faktisk lidt opgivet nogensinde at få helt fin hud, og jeg troede egentlig heller ikke, det var noget, der sådan kunne fikses på en skønhedsbriks, men det kunne det altså.

Who does that!? Fie var, ligesom jeg selv var, studerende dengang – hun ville gerne have betalt de behandlinger, men det kunne hun ikke, og så beholdt Lillie regningen, fordi hendes forretning gik fint, og hun synes, hun havde lidt ekstra stående på karma-kontoen, som hun kunne undvære. Lillie og jeg var ikke veninder dengang, men det blev vi ret hurtigt efter. 🙂
Så hvis man slås med uren hud, eller bare gerne vil have en god oplevelse med en ansigtsbehandling eller en voks-behandling, kan jeg på det varmeste anbefale et smut forbi Dollface. Jeg var der i dag og er nu sluppet for en bums i banden, en milie (det hedder de der genstridige talgknopper åbenbart) og en busket overlæbe fattigere, og de knuder, jeg havde i nakken, har også forladt mig. #nocomplaints