…. Ja, jeg ved godt, det hedder LAS Vegas, men nu, hvor jeg er blevet så close med byen, som jeg har på fornemmelsen kommer til at konkurrere benhårdt med Marrakech om at være min yndlingsby (dog ud fra yderst forskellige kriterier, kan man vist roligt sige …), så kalder jeg den bare ‘Vegas’. Ligesom at I, der læser med, kalder mig ‘MM’. 😊❤️

Jeg ved en del om programmet for næste uges rejse til Las Vegas, men jeg ved ikke alt. Produktionsselskabet vil ikke fortælle os det hele, da de gerne vil have vores “ærlige reaktioner” på TV. Det ér jo lidt reality, det vi laver, kan man sige.

Men jeg ved, at vi lørdag aften skal på stripbar! Og ikke en hvilken som helst én! Vi skal se showet ‘Magic Mike Live’! Oh, yes – det selvsamme show, som jeg for få uger siden købte billetter til i London i maj! Hvad nu, hvis stripperne kan kende mig i London (for jeg har SELVFØLGELIG købt billetter på første række i London, og det har produktionsselskabet også gjort i Vegas, bless their hearts!) og så tror, jeg er en stalker?! 😆

Sisse og Sneglen er begge to ved at omkomme af skam ved tanken om den ydmygelse, det ville være, hvis en af dem skulle blive hevet op på scenen i Las Vegas (det er åbenbart en ting, at de gør det, handyrene), så der har jeg valgt at vise mig fra min storsindede side. Jeg har lovet at tage én for holdet. I’ll do it! (Hvis de da vil tage til takke med mig i den givne situation og ikke giver mig den kolde skulder og stædigt holder fast på én af blondinerne, hehe).

Jeg glæder mig sygt meget til at skulle se Magic Mike Live! Jeg var i Miami i 2013, hvor min veninde og jeg var på mandestripbar, og det var sygt godt! Så jeg har en følelse af, at amerikanerne ved, hvordan den skal skæres! (Ikke et ondt ord om dansk polterabends grand old man, Stripper-Daniel, meeeen ….)

Må jeg have lov at anbefale en gen(nem)læsning af mit indlæg fra 2014 om mandestrip i Miami. Her kan man også se billeder af en noget yngre og mere hørkhåret udgave af undertegnede.

I skrivende stund sidder jeg bag i min søster og svogers Opel Corsa på vej til bryllup i det østjyske, og om bare fire døgn er jeg på vej til Las Vegas. Jeg ér så glad for, at produktionsselskabet spurgte mig bare en måned før afgang og ikke et halvt år. Det havde været mig uudholdeligt!