Så er jeg atter retur, hvor jeg hører til. I Køge med måsen solidt plantet i en køkkenstol med computeren i skødet, mens vinden river og rusker i min murermestervilla, og børnenes stemmer høres fra legepladsen ovre i børnehaven. Jon er til prøver i København, og jeg har ikke vasket hår siden i lørdags. Altså, jeg har været i bad adskillige gange, men jeg har altså de samme krøller, som en flok noget uduelige stylister udstyrede mig med på en blowbar i Las Vegas i lørdags.

Las Vegas var fuldkommen fantastisk! Det er alligevel vildt, at både byen og oplevelsen af at rejse med madammerne (og filmholdet) har formået at leve op til mine forventninger, for de var edderbroderme høje! Min plan var at nyde hele oplevelsen helt ud i fingerspidserne, og det synes jeg, at jeg har formået. Jeg var til stede i hvert enkelt sekund af hver enkelt dag (og et par af nætterne), og jeg sagde ja til ting, jeg ellers måske ville have sagt nej til. Og da hele crewet ville hjem fra natklubben lørdag aften allerede kl. 2, fortsatte jeg stædigt min brandert, fandt nye venner og brændte endnu en stak pengesedler af på nogle af de omkringliggende casinoer, inden jeg omsider fandt min seng i vores 300 kvadratmeter store penthousesuite på 63. etage omkring kl. 5. Jeg havde ikke en jahat på – det var en ja-sombrero!

Jeg elsker at rejse ud i verden – både med og uden min familie (eller andre medrejsende, for den sags skyld), og jeg elsker at komme hjem igen. Jeg bliver gang på gang bekræftet i, at jeg har valgt det helt rigtige liv for mig selv, når jeg sidder i mit hjem med hovedet fuld af nye minder og kroppen fuld af jetlag.
Og så glæder jeg mig simpelthen så kosteligt til at se det TV-program, der ender med at komme ud af den her udflugt! Det føles lidt ligesom dengang, Jon og jeg efter vores bryllup fik en bryllupsvideo (som kan ses her, i øvrigt) i gave af Jons søster. Vi har haft den her fine oplevelse – og nu kommer der sgu en video ud af det!

Programmet kommer til at blive vist på Yousee-boksen i november. Her vil alle tre afsnit (som hver varer 20 minutter) ligge til streaming i 14 dage, hvor man kun kan se dem, hvis man har YouSee. Herefter kommer afsnittene et efter et til at blive vist både på ChriChri.dk og på min blog. Og jeg glææææder mig sådan! Vi lavede nogle fantastisk sjove ting, men vi fik også nogle virkeligt gode snakke foran kameraerne – inspireret af de spørgsmål, nogle af jer var så søde at byde ind med på Instagram. Det var faktisk en enormt skæg måde at lære Sisse at kende på. I stedet for at mødes til en fest, spise brunch sammen og stille og roligt lære hinanden at kende, startede vi ud med Magic Mike Live, ziplines og køreture i ørkenen, mens vi diskuterede vigtige sider af kvindelivet allerede fra første dag.

Jeg er meget træt i dag – efter blot tre timers søvn i nat. Men mest af alt føler jeg mig heldig. SÅ heldig – at kunne rejse ud og opleve noget så fantastisk, og så komme hjem igen til noget, der er mig endnu mere enestående. H-E-L-D-I-G! <3