Jeg kan simpelthen ikke anbefale det nok! Alle burde få et drivhus og indrette det som tøset hyggestue, installere en fladskærm og se The Bodyguard og spise amerikanerslik derude hver dag hele året! Eneste streg i regningen for min aften i mandags, var da min veninde, Lillie, opdagede en edderkop så stor, at den havde både piercinger, tatoveringer og politisk ukorrekte holdninger. Men den kunne min veninde, Hanne Marthine (hun er partner i et advokatfirma og har som oftest argumentationen i orden), heldigvis overtale til at gå udenfor. Den smækkede med døren, men derefter hørte vi ikke mere til den.

Mandag var sgu lidt magisk – undskyld, hvis jeg lader mig rive med her. Men jeg havde ved hjælp af sushi og føromtalte amerikanerslik overtalt mine tre veninder til at carpool’e den fra Kjøwenhaun til Køge, hvor jeg havde hevet Krapylernes foldemadras og de fleste af vores sofapuder ud i det, der med hjælp fra jer, der følger med, nu er blevet omdøbt til ‘Driverhuset’. Her sad vi så mellem basilikum og tomatplanter og spiste rå fisk og chokolade, mens tøserne downloadede PlayPilot-app’en, så vi kunne finde ud af, hvad vi skulle se.

Jeg har tit omtalt PlayPilot på Instagram, fordi det er en af de apps, jeg bruger ret meget. Her kan man taste navnet på en film ind, og sekundet efter fortæller appen, hvor man kan se omtalte film. Om den vises på eksempelvis Netflix, HBO eller måske kan lejes på Blockbuster eller et helt fjerde sted. Det virker som en idé, nogen burde være kommet med for 5 år siden, men endelig er der nogle seje someones, som har gjort det – og gjort det ordentligt!
Man kan nemlig andet end at finde titler. Man kan også browse i forslag og efter kategori, og til særligt Jons store begejstring, så viser PlayPilot lige ved siden af titlen på filmen også, hvilken rating, filmen har på imdb.

Jeg har som sagt brugt PlayPilot længe og derfor også anbefalet app’en til jer, der følger med på Instagram, længe (et af de mest stillede spørgsmål på min insta er “Hvad hed nu den der app, hvor man kan søge efter film??”, og derfor blev jeg også så glad, da PlayPilot tilbød mig et samarbejde!

Udover at de sendte mig en stor kasse med amerikanerslik, som der faktisk (man tror, det er løgn) stadig er noget tilbage af, så jeg kunne forkæle mine veninder og min gane, har de også givet lov til, at jeg må have lov at lave en konkurrence, så en af jer, der følger mig på Insta, OGSÅ kan vinde sådan en kasse! Og hvis der er NOGET, jeg ved, I kan lide, så er det satme amerikanerslik, for jeg havde flere deltagere i min konkurrence med souvenirs fra Californien end jeg har haft i nogen-som-helst anden konkurrence på Instagram. Og den her slikkasse indeholder omkring TRE GANGE SÅ MEGET SLIK!

Det ekstra charmerende er, at PlayPilot har bundet så mærker fast til alle slik-pakkerne, hvor der står citater fra film, hvor den pågældende slik indgår. Der er Reeses Pieces, M&M’s med hvid chokolade, Junior Mints, Milky Way, Dorritos, Tootsie Rools, Sweedish Fish, KitKat og meget, meget mere!

Deltag ved at ‘like’ mit slikkasse-foto på Instagram og hente PlayPilot-app’en! Den kan findes her, hvis man er et iPhone-menneske og her, hvis man er Android-typen. Man kan også bare gå ind i sin app-store og søge på’PlayPilot’. Om man vinder slikkassen eller ej, er den app en win, hvis man så meget som én gang i sit liv har overvejet, hvilken film eller serie, man nu skulle se, gerne har ville se en rating eller hvis man spekulerer over, hvor The Bodyguard mon kan streames … ❤️