Alt til dette event (lige fra location til drikkevarer, ballonvæg, standupkomiker til chokolade) er doneret gratis af gavmilde sponsorer, der ligesom os havde lyst til at støtte PlanBØRNEfonden! TUSIND TAK!

Endelig fik jeg styr på alle billederne fra den mest fantastiske aften, jeg længe har haft, på Hotel Clarion d. 25. august i år! Jeg har sjældent været så nervøs for noget, som jeg var for den her aften. Hvad nu, hvis alle tingene ikke blev leveret! Eller hvad, hvis regnen gjorde, at folk blev væk! Eller hvad nu, hvis de 100 gæster, der hver havde givet 120 kr. for deres billetter, ikke synes, at aftenen var god, at deres goodiebags var fine nok, eller hvad nu, hvis de ikke havde lyst til at deltage i den kinesiske auktion om kjolen?

Al min frygt blev gjort frygteligt til skamme! Vi havde en fantastisk aften på tre timer med de lækreste smushi-hapsere fra Letz Sushi, drikkevarer fra Kildevæld og Fuze Tea og lækker økologisk appelsinjuice fra Nature Source, sjusser fra Contreau (Contreau Fizz – seriøst god drink!), masser af chokolade fra Hotel Chocolat, chips fra Kims Chips og lækre, små stjernedryssede cupcakes fra Cakelicious. Desuden havde jeg sat en computer op, hvor man aftenen igennem kunne tilmelde sig som sponsor for et barn gennem PlanBØRNEfonden, hvilket der var to, der benyttede sig af! HURRA!

Standup-komikeren Jacob Taarnhøj havde aflyst sine andre lørdagsaftaler og donerede i stedet sin tid til os, hvilket vi var sygt glade for! Han var enormt grineren, og det var en dejlig måde at få brudt isen på, at vi alle 100+ sad dér og grinede sammen.
Auktionen gik, som de fleste af jer, der følger med på min Instagram, nok ved, over ALT forventning! Der blev samlet 11.100 kr. ind bare på auktionen, og desuden kom der jo 12.000 kr. ind i billetindtægter. Så damerne (og den enkelte herre) i lokalet stod altså for at donere i alt 23.100 kr. til PlanBØRNEfonden, mens indsamlingen på MobilePay, der løb over halvandet døgn gav FREAKING 42.055 kr.! Det vil sige, at vi, mine damer og herrer, tilsammen har rejst 65.155 kr. til PlanBØRNEfonden! Det er så sindssygt sejt, og jeg er så stolt af os! For 10.000 kr. kan PlanBØRNEfonden sørge for skolegang med ALT, hvad dertil hører, til 100 børn i et helt år i Benin! 65.000 kr. er mange penge i Danmark, men det er intet regnet med, hvor langt, det batter i Benin!

Noget tyder på, at nogle af jer, der læser med, som ikke kom til festen på Hotel Clarion, måske overvejer det en ekstra gang næste gang (og ja, der kommer en næste gang! Snart! Jeg er allerede i gang med at planlægge det!), for konkurrencen om at vinde en goodiebag magen til den, deltagerne fik med hjem, fik 5.507 deltagere! Blandt alle disse deltagere har jeg trukket en vinder – og denne heldige kartoffel hedder Maria Cecilie Guldager Larsen! Tillykke, Maria!!!

Jeg glæder mig, til at jeg forhåbentlig inden alt for længe kan sende en invitation ud til mit næste PlanBØRNEfonden-arrangement! Det giver mig helt VILDT meget at have mulighed for at holde sådan nogle arrangementer, hvor jeg både for lov at stå for at idéudvikle og arrangere det hele, møde nogle af jer, der læser med her hos mig og i sidste ende i fællesskab med jer så oven i købet at donere penge til mit hjertebarn, PlanBØRNEfonden.

TAK fordi, I gør det muligt, støtter og bakker op! I er AWESOME!

Billederne herunder er taget af Ask fra PlanBØRNEfonden – undtagen dem foran Bows & Balloons fantastiske ballonvæg – de er knipset med hjælp fra en venligt udlånt selfiebooth fra MySelfie.dk!

I går modtog jeg den her video fra Benin, hvor beninerne havde lavet en takkevideo. Der kneb jeg sgu lige en tåre i toget et sted mellem Greve og Jersie, skal jeg blankt erkende. <3


Denne skønhed af en kvinde donerede mere end nogen anden i kjoleauktionen på selve aftenen! <3


Aftenens yngste gæst … 😉


Sidst på aftenen kunne køkkenpersonalet på hotellet ikke modstå fristelsen for at nappe en selfie. Love it! 🙂