Reklame for NIVEA – live fra Zanzibar! 😆✌🏻🌴

I dag for en uge siden var jeg på visit i en by fuld af – for mig – fremmede mennesker med andre kulturer, sædvaner og skikke. Jeg besøgte blandt andet et madmarked, hvor jeg prøvede lokale delikatesser så velsmagende, at fuglene sang. Og det var så i Aarhus – vel at mærke. 😉

I dag, en uge senere, er jeg i Tanzania. Hvor livet dog er dejligt sådan at bringe mig fra Mols til Skagen og Aarhus til Nungwi.

Eventet i Aarhus var en kæmpe-fornøjelse. Jeg var ellers sandt at sige en kende nervøs, idet at baggrunden for min idé om at hale NIVEA med til Aarhus var, at den aften, vi sammen holdt i København i anledning af den nye Q10 Power Sensitiv-serie var så kanon-hyggelig, sjov og vellykket! Så det er lidt det samme som at tage på ferie på samme destination som året før, fordi ens årer bobler over af gode minder – for så at gentage successen og erkende, at minderne skyldes godt selskab snarere end udsigterne.

Hvad nu, hvis Aarhus ikke var så venlige, udadvendte og klar på småsludder som københavnerne? Hvad nu, hvis Smilets By ikke smilede til mig?

 

Jeg tog afsted fra Køge allerede tidligt og tilbragte således hele dagen med at flagre omkring i byen, følgende de tips, jeg havde fået på bloggen af jer, der følger med fra den østjyske kapital. Det viste sig som en god idé, og da dagen lakkede mod enden, havde jeg både købt en virkeligt glimtende nederdel i Vila, en Wiinblad-vase med 25% rabat i Kop & Kande, og min mave var fuld af spanske delikatesser fra Rømer ved åen og en seriØST velsmagende S’mores-is fra Streetfood-markedet tættest på banegården.

Kl. 16.30 åbnede vi dørene for gæsterne i Centralværkstedet, som NIVEA havde pyntet op efter alle kunstens regler. Der var nogle lækre brune og nogle knap så lækre grønne chokolader på bordene, gæsterne ankom rettidigt og smilende, og alle mine småbange anelser blev meget snapt manet til jorden med en kraft, der ville have gjort enhver MMA-kæmper misundelig. Folk var såååå søde og ville gerne snakke! Mens vi drak sodavand og spiste sliders, surfede jeg rundt ved alle bordene og nåede (så vidt jeg kunne tælle) at sludre med alle – undtagen fire gæster, der heldigvis kom og krammede farvel alligevel. Jeg fik tips til Zanzibar, snakkede børneopdragelse, privatøkonomi, undervisningsprincipper i folkeskolen, kærlighed og mange andre ting, og da aftenen var slut, var jeg så træt, mæt af indtryk og nærmest lykkelig, da jeg krøllede mig sammen på bagsædet af en NIVEA-bil og lod mig transportere til Køge.

Grunden til vores lille getaway til Aarhus var, at NIVEA og jeg blev enige om, at det simpelthen ville være for københavner-snobbet kun at holde et event for at fejreQ10 Power Sensitiv-serien, som er den første NIVEA-serie helt uden parfume og andre kontroversielle ingredienser. Og jeg drømmer om at lave en tur, der også bringer os til Nordjylland, Fyn, Sønderjylland og helst så mange andre steder som muligt! Både fordi, jeg synes, det er skidehyggeligt at møde jer, der læser med, og fordi jeg elsker at besøge alle mulige steder – om det så er Østafrika eller Danmark. Og Q10 Power Sensitiv-serien er nærmest skabt til den skandinaviske hud, som har tendens til at være mere følsom. Og den hud findes jo i hele Danmark, kan man roligt sige, så derfor synes jeg, der er fuld belæg for et roadshow. 😉

Fingers crossed!

Og ja, jeg har da NIVEA med på ferie! 😜✌🏻💙🌴