Som den trofaste læser måske kan erindre, var jeg for en måneds tid siden til casting på rollen som vært på et nyt, dansk TV-program. Castingen fandt sted to dage før, jeg skulle rejse til Las Vegas for at optage den der TV-serie til YouSee. Jeg var sindssygt glad for at blive inviteret til casting, da jeg synes, det kunne være komplet grineren at få et job i underholdningsbranchen, men på samme tid syntes jeg lidt, at mit glas var ved at flyde over af gode og sjove ting på arbejdsfronten, så jeg følte ikke, at det var noget, universet skyldte mig, kan man rolig sige. 😅

Jeg takkede straks ja til castingen, selvom jeg havde mine forbehold overfor lige præcis det TV-program, det i denne omgang drejede sig om, og det er faktisk også grunden til, at jeg har ventet lidt med at dele min update om, hvordan det gik. Jeg ville nemlig gerne vente, til jeg også måtte fortælle, hvilket program det er. Og det må jeg nu.

Det program, jeg blev inviteret til casting på værtsrollen for, er DATE MIG NØGEN. Jøb! Den danske version af NAKED ATTRACTION. Min allerførste mavefornemmelse sagde mig, at jeg måske ikke var det rette match til netop det program, men nysgerrigheden og lysten til måske en dag at komme i betragtning i en anden værtsrolle gjorde, at jeg takkede ja. Og heldigvis for det, for det var enormt grineren at være til den casting, og hele oplevelsen var meget positiv! Produktionsselskabet havde hyret en mandlig statist, som var instrueret i at smide tøjet foran mig og min “program-deltager”, og det er således første gang i over syv år, at jeg er i selskab med en nøgen mand, som ikke er Jon! Så har jeg da det at skrive på CV’et! 😆

Da jeg kom hjem fra castingen, overvejede jeg i samråd med Jon endnu engang, hvad jeg skulle svare, HVIS de nu ringede fra produktionsselskabet og tilbød mig tjansen. Jeg var meget for og imod, fordi jeg faktisk meget godt kan lide præmissen for programmet. Det handler om at se en masse menneskekroppe, som de rent faktisk ser ud i langt de fleste tilfælde. I alle former og uden filtre og dyre mærkevarer. Samtidig ved jeg fra den engelske version af programmet, at man også deler en masse facts om, hvordan de fleste mænd og kvinder ser ud. Så programmet er forhåbentlig med til at rokke lidt ved den der stereotype opfattelse af, at “aaaalle” ser ud, som måske én procent af befolkningen gør – på Instagram. Bag filtre og Photoshop.

Men alligevel. Værten for det her program skal være game på at spørge sin deltager om ting som, hvordan hun har det med forhud, eller hvordan han bedst kan lide, at en kvindes skamlæber er formet. Det kan jeg sgu ikke!! 😆 Jeg er ikke bonert, men det er alligevel for meget af det gode, at det bliver så grafisk. Ikke nødvendigvis at se på, men at være den, der skal starte en samtale om. Omhandlende helt nøgne mennesker, der står lige dér foran mig!!!

I fredags ringede de fra produktionsselskabet og fortalte, at de havde valgt en mere erfaren vært. Jeg blev ret lettet over ikke at skulle takke nej, og jeg synes, det gav supergod mening at vælge en person, der i forvejen har et navn i TV-branchen. På den måde bringer personen også noget til programmet, og det er således ikke kun programmet, der brander personen. Hvis jeg havde fået jobbet, ville jeg nok hurtig blive “hende der fra tissemandsprogrammet” nede i ungernes børnehave, er jeg bange for. Hvor en vært, der i forvejen er kendt, har lidt mere “brand-ballast” at stå imod med, hvis det giver mening.

Værten for DATE MIG NØGEN bliver Ibi Makienok (tidligere Støving), og jeg synes, det er såååådan en god idé! Hun har både været vært i Go’Morgen Danmark, for Paradise Hotel (for langt tid siden, ganske vist), for boligprogrammer og sangprogrammer, og så er hun den der perfekte blanding af sexet, skidesød og afslappet på én gang! Jeg glæder mig til at se programmet med hende ved roret, og så håber jeg at få chancen igen en anden gang. 😊