Så er familien sgu atter på dansk grund, ungerne er i børnehave, Langemanden er på Bogforum, hvor han i dag kl. 14 skal læse op af min bedste venindes krimi, og i aften kommer min søster og svoger og laver mad til os! Livet er lækkert! Og hvis man skulle være af den misforståede opfattelse, at Zanzibar-rejsens overdrevne dejlighed er skyld i, at jeg nu lider af efterferie-blues, kan jeg heldigvis 100% afvise dette. Jeg ELSKER at rejse ud, og jeg elsker at komme hjem igen! Jeg elsker mit hjem, mine naboer, mit hus og min hverdag. Og mit arbejde, mine venner og alt det andet! Jeg elsker at rejse ud – for så at komme hjem igen.

Og nu er jeg hjemme, så de næste dage kommer til at stå på hygge, udskæring af græskar, forberedelse til halloween på onsdag, som vi har planer om at gøre lidt ud af her på vores lille villavej, og så glæder jeg mig mega-meget til på torsdag! Torsdag morgen har jeg nemlig fået mulighed at holde endnu et læserevent!

Jeg kan tydelig huske for et par år siden, da vi stadig boede i København, og ungerne jo så (naturligt nok) var to år yngre. Da drømte jeg lidt om, at når tiden og overskuddet blev større, ville jeg holde nogle flere læserevents! Jeg kan nærmest ikke komme på noget, jeg holder mere af i mit arbejdsliv, end når det betyder, at jeg møder og inspireres af nye mennesker. Og mest af alt er jeg vild med at møde jer, der læser med. Det er jer, jeg skriver til og jer, der dagligt inspirerer det, jeg skriver om. Og ikke mindst inspirerer I med de spørgsmål, I stiller og undringer, I kommer med, og gør, at jeg tænker over tingene på nye måder. Det er enormt berigende, for så at bruge sådan et fint ord en fredag formiddag. 😉

Denne gang har jeg fået lov at holde læserevent sammen med A-DERMA! En dejlig darling, som jeg efterhånden har samarbejdet med i flere år. Jeg begyndte at bruge A-DERMAs produkter længe inden, at de tog kontakt til mig for at snakke samarbejde, og særligt Bertas hud er glad for de naturlige og skånsomme og meget plejende. Jeg får også stadig tit A-DERMAs produkter anbefalet til alt muligt, når det kommer til opretholdelsen af de små poder. Om de får skrammer, hudinfektioner eller skoldkopper. A-DERMA er gode produkter i hverdagen for både børn og voksne – færdigt til følsom hud og folk, der gerne vil undgå parfume og parabener i deres hudpleje.

Og vores event finder altså sted på Frederiksberg torsdag morgen! Nærmere bestemt på apoteket i FRB C (Altså det, der engang hed Frederiksberg Centret) kl. 8.30 – 10! Så det er et arrangement for de morgenfriske! Man kan lige nå det inden jobbet (hvis ens chef er OK med, at man måske kommer lidt sent), og ellers så er folk på barsel, selvstændige individer eller andre, der ikke lige har planer sådan en torsdag formiddag, selvfølgelig også meget velkomne! Vi har plads til i alt 20 gæster, så jeg udlodder 10 x 2 billetter, og for at deltage i lodtrækningen, skal man tilmelde sig HER! Vinderne får svar på tirsdag! Småbørn og babyer er også velkomne, hvis man er typen, der har sådan én på armen. Man skal bare selv amme – det duer mine babser altså ikke til mere.

Formiddagen kommer til at byde på en superlækker brunch fra Wulff og Konstali, derefter vil jeg fortælle lidt om, hvad jeg så godt kan lide ved A-DERMA, og hvordan jeg bruger produkterne derhjemme, og til sidst vil der stå nogle vaskeægte eksperter klar, som kan stå bi med hjælp og rådgivning. Der vil være 20% rabat på alle A-DERMA-køb ved eventet, og så går alle gæster hjem med en goodiebag!

Dét er da en god start på en torsdag, n’est pas?
Jeg glæder mig! <3