Om dette koncept har mistet sin relevans på grund af Insta-story og Insta Live, kan jeg godt være lidt nervøs for, men nu prøver vi!
I skrivende stund sidder jeg på gangen udenfor mine to guldægs børneværelser, hvorfra jeg kan se begge deres hovedpuder. Og hoveder. Og her skal jeg sidde, til de sover. Og jeg venter på, at Hugos øjenlåg også skal falde i, så jeg kan komme ned i stuen og se Vild Med Dans!

Til eventuelle udenforstående kan jeg forklare, at Freitags-Fragen er et koncept, der opstod her på domænet for efterhånden år tilbage. Meningen er, at man kan stille alle de spørgsmål, man har lyst til, i kommentarfeltet herunder, og så længe, der er dans i kassen, svarer jeg på dem alle sammen! En fordel som spørger er jo så her (sat i forhold til Instagrams muligheder), at her kan man være anonym!

Så altså – jeg byder op og håber, at I byder ind!
Fyr den auf, den, der lyster! 🙂