Igen må jeg nævne, at det altså er enormt sjovt og tit også superpraktisk at være blogger! Endog i stigende grad, vil jeg sige. Jeg bliver nogle gange spurgt, om jeg tit siger “Nej, tak” til forespørgsler om samarbejder, og her er det vist ret moderne at svare “Ork, ja! DAGLIGT, mand!”
Sådan har jeg det altså ikke. Længere. Og det skyldes ingenlunde, at jeg er til fals for hvad som helst, men derimod, at de mennesker, der sidder ude på kontorerne og skal finde ud af, hvilke bloggere, der passer til hvilke kampagner, er blevet seriøst dygtige! Det er virkelig sjældent, at jeg får et tilbud om et samarbejde, der ikke passer ind i min lille web-verden. Og dét er fedt! Det gør det hele meget nemmere og sjovere for alle parter.

Se nu dét her samarbejde, for eksempel.
Det er jo lidt over et halvt år siden, at Jon, ungerne og jeg flyttede til provinsen, og siden da har jeg nu og da instagrammet fra vores stueetage. Her har vi et kæmpestort køkken/alrum med indbygget spisestue, der har i alt syv gigantiske vinduer, der peger ud mod verden. Jeg ELSKER de vinduer! Da vi flyttede ind i februar sidste år, blev jeg nærmest chokeret over, hvor meget lys, der rent faktisk ér på sådan en vinterdag. Jeg havde bare ikke set det fra vores lejlighed på Nørreport med vinduer mod en trang gård.


Men siden jeg startede med at instagramme de vinduer, har jeg også løbende modtaget velmenende beskeder fra nogle af jer, der læser med, som synes, vi burde overveje at anskaffe et alarmsystem. I første omgang tænkte jeg, at det da var overkill, når man nu bor på så fredelig en lille villavej, som vi gør. Meeeen min far og hans Elke havde faktisk indbrud på deres fredelige villavej for ikke så langt tid siden, og man ved jo aldrig. Og vi rejser ret meget … Så jeg har lavet en smule research, men jeg har endnu ikke været ude for at investere i noget konkret.
Jeg kunne ikke helt overskue projektet, for at være ærlig. Det med at skulle have installeret alarmer i hele huset og så betale månedlige gebyrer for noget, jeg i realiteten ikke nogensinde vil vide om var nødvendigt.

Og så fik jeg for et par uger siden altså en mail fra Sikkerthjem.dk, som spurgte, om jeg kunne tænke mig at stifte bekendtskab med deres alarmsystem og fortælle om min oplevelse på min blog. Ahrmen, altså! I thank you!
Det første, jeg gjorde, var at spørge, hvad det ville koste for os at have alarmerne, når samarbejdet er afsluttet. Altså hvor meget koster det månedlige abonnement, og hvad med gebyrer, osv. Og her fandt jeg så ud af, at med alarmerne fra sikkerthjem.dk, så ér der intet månedligt abonnement. Det koster heller ikke noget at få sat alarmerne op, for det gør man selv. Jon har ret stor optur over de alarmer, fordi de ser enormt moderne og enkle ud. De ligner mest af alt noget, Steve Jobs har lavet.
Alarmsystemet, som vi har nu, hedder S6evo™. Det kører over vores wifi, og det har SMS-backup og det, der hedder ‘Smart Home Control’. SMS-backuppen betyder, at hvis der ér indbrud i huset, og internettet er nede, sender alarmen i stedet SMS’er ud til de, der skal vide præcis, hvad der foregår i huset. (Naboerne, eksempelvis). Det betyder også, at hvis man eksempelvis rejser i udlandet og der sker noget i hjemmet, man skal have besked om, men har slået mobildata fra, kan det ske via SMS. Man kan i øvrigt gratis tilføje alle de naboer, man vil, sådan at de får besked, hvis der er indbrud i huset, når man ikke er hjemme.

Når man skal installere alarmsystemet derhjemme, sker det nærmest, som når man installerer en ny printer, nemlig via en app, der guider en igennem hele processen, som er ret enkel. S6evo™-alarmsystemet bliver hele tiden forbedret og udviklet, og fordi, alarmsystemet kører over wifi, får man løbende de opdateringer, der laves, så man skal ikke ud og tilkøbe noget.
Hvis man vil, kan man også tilkøbe den funktion, at man via sin mobil kan slå kameraerne til derhjemme, når man er ude, så man kan se præcis, hvad der foregår i hjemmet. BigBrother is in deed watching. 😉

Men altså – mit pitch må være, at hvis man gerne vil have et alarmsystem, så er det her S6evo™ nemmere, smartere og billigere end andre alarmsystemer, jeg ellers er stødt på. Det er som om, de har gjort noget det hele lidt enklere, og så synes jeg særligt, det er appetitligt, at der ikke kommer nogen månedlige gebyrer oveni. Når man har købt sit alarmsystem, er man sikret. Færdig, bum. 🙂

Jeg har fået lov til at dele en rabatkode, som giver 15% rabat til alle, der skulle have lyst til at prøve SikkertHjems alarmsystemer af. De har aldrig tidligere lavet rabatkoder på deres varer, så det er en fin idé at slå til, hvis man har gået og leget med tanken om at installere alarmer. Koden, man skal anvende, hedder ‘MetteMarie’ og duer frem til d. 7. oktober 2018.