NU sker det!! Today is the day! Vi skal på tropisk efterårsferie alle fire! Og det føles lidt som om, at det er første gang, at vi skal på “den slags ferie” med ungerne, hvor de imidlertid er fuldkommen klar over, hvad der skal ske og glæder sig! I maj var vi jo på små tre ugers roadtrip i Californien, og selvom det var en kæmpe oplevelse, var det også lidt stress. 9 hoteller på 13 dage og en heeeelt masse køren i bil. Og jeg skrev et nyt indlæg fra alle destinationer.

Det her bliver anderledes! Vi skal kun bo på to hoteller i løbet af de to uger, vi er væk, og de ligger lige ud til havet og lægger op til afslapning, snorkling, sandslotsbyggeri og masser af baderi. Efter en periode, der har været en kende mere travl, end det er normen i Langehjemmet, glæder vi os alle sammen til lidt quality time sammen! Jeg elsker seriøst den alder, ungerne har nu, højere end nogen alder, de har haft tidligere. Jeg har altid elsket mine børn, jeg kan bare meget bedre LIDE dem nu, hvis det giver mening. 🙂

Sidste gang, jeg var i lufthavnen i forbindelse med en rejse, var da jeg returnerede fra mit Las Vegas-eventyr. Jeg spurgte jeg på Insta-Story, om der var nogle ting, I gerne ville tippes om angående lufthavnen. Anything! Og I spurgte. De spørgsmål er nu blevet kogt ned, udvalgt, skrevet lidt sammen og komprimeret, og jeg har været en tur i lufthavnen for at tage billeder til svarene! Og de kommer sgu her!

Hvad er de lækreste produkter i TAX FREE?
Svaret her er jo selvfølgelig hamrende subjektivt, men jeg kan da sige så meget, at inden jeg fløj til Las Vegas, brugte jeg 849 kr. i TAX FREE. Jeg elsker ting i rejsestørrelse, og så elsker jeg, at der er minimum 20% at spare på kosmetik, hudpleje og parfume sammenlignet med normalpriserne i resten af landet. Og samtidig er der også altid andre tilbud at finde derude.

MM-tip: Det er altid en god idé at slå til, hvis man finder sin yndlings-mascara i rejsestørrelse. Fordi børste-stangen er kortere, er den endnu lettere at styre, hvilket ender med at skabe bedre resultater.

Herunder ses et udvalg af de produkter, jeg senest har købt i TAX FREE og virkelig kan anbefale.1. Roller Lash fra Benefit. Min yndlings-mascara i miniformat.
2. Touche Eclat fra Yves Saint Laurent. Supergod highlighter, der kan købes i sampak i TaxFree.
3. Eyeliner fra Benefit. Fantastisk “lash-hugging” eyeliner, der lægger sig helt tæt på vipperne.
4. Bodyscrub fra Karmameju. Dejlig scrub i rejsestørrelse. Karmameju er altid cute i rejsestørrelse!
5. Rosy Plump lipgloss fra Lancome. Lækker lipgloss, der får læberne til at prikke og synes større.
6. Princess Eye Patch fra Kocostar. God og billig øjenmaske, som er perfekt til flyveturen.

Hvor vil du anbefale at spise derude?
Det er ikke længe siden, at det nye madområde i lufthavnen åbnede, og jeg har faktisk allerede været der nogle gange. Til forskel fra tidligere er jeg begyndt at tage afsted lidt tidligere, fordi jeg gerne vil nå at spise frokost derude. Det nye spiseområde ligger op ad nogle gulv-til-loft-vinduer, så der er dejligt med dagslys, og så er det hele indrettet lidt som sådan et street-food-market, og jeg synes, der er så tjekket og hyggeligt!


Min anbefaling må være at spise på LéLé, hvor man kan få to bao og en wonton-suppe for lige omkring 100 kr. Jeg kan ikke huske, hvad suppen koster, men de der bao ligger til 64 kr, for to styks, og det er nok til at mætte en dame, vil jeg mene.
Er der et legeområde i lufthavnen?
JA! Omsider er der kommet et legeområde, og det ligger faktisk for enden af det her madmarked, så det er helt perfekt, når man har børn med i lufthavnen. Meget Barcelona-agtigt og meget lidt københavnsk! Jeg elsker det! To be honest syntes jeg, da jeg så det første gang, at legeområdet er liiidt fattigt. Lidt for stilet og lidt for lidt sjovt. Men børn har bedre fantasi end voksne, og Krapylerne har totalt godkendt projektet!


Kan man købe TAX FREE, når man lander eller kun, inden man letter?
Man kan købe alt det, man vil i al den tid, man er i lufthavnen! Om man letter, lander eller bare hænger ud. Så længe man har været igennem Security, så er man golden. 😉 Det nye madområde lægger nærmest også op til, at man stiller sulten dér efter en lang flyvetur, så man slipper for en fad sandwich i flyveren og samtidig ikke skal stresse over det tomme køleskab, der venter derhjemme.

Hvor meget sparer man generelt ved at handle i TAX FREE?
Man sparer mindst 20% sammenlignet med normalpriser andre steder i landet, på alle varer indenfor kosmetik, parfume og hudpleje. Og så kan man i lufthavnen desuden få en masse ting og tilbud, som skifter hver anden måde, som man ikke altid kan få andre steder. Sampak, rejsestørrelser og sådan noget, og det er det, jeg er mest pjattet med. 🙂