Jeg har fødselsdag, og solen skinner! Faktisk stod solen op på den smukkeste måde, jeg nogensinde har set i Køge, og jeg fik den tanke, at nogen i det hinsides kippede med hatten og ønskede mig tillykke. Hugo var enig – han mente, at de røde farver skyldes, at mormor har hejst flaget i himlen.

Herhjemme hejste Berta flaget klokken 5.20. Eller, det gjorde hun egentlig ikke, hun kom bare ind i vores seng og puttede sig ned under min dyne, men det var ret tydeligt, at natten var aflyst. Efter en halv time stod Jon op med begge unger, og så kunne jeg høre dem rumstere rundt i køkkenet og synge bidder af fødselsdagssangen, mens de bagte boller med for gammelt gær og dækkede det fineste morgenbord, jeg seriøst nogensinde har set.
Gaverne var så smukt pakket ind, og der var hjerter og flag og stearinlys (og flødeboller i køkkenskuffen, skulle det vise dig. Hugo holdt til kl.6.55, før han spiste den første). Jeg fik en masse mega-sejt vinterløbetøj af ungerne, og før man begynder at forestille sig, at det er en albue i siden fra min kære mand, vil jeg lige fremhæve, at det altså er noget, jeg har ønsket mig! Jeg bliver et bedre menneske af at løbe. Mindre cranky, mindre PMS-ramt, mindre træt, mere energi. Så jeg drømmer om at holde fast i min rute på 3,5 kilometer hele året rundt. Og nu har jeg det gear, jeg skal bruge!

I dag havde Jon og jeg planer om at tage på Arken og se Van Gogh-udstillingen, men i stedet har vi planlagt at gå i biffen og bagefter tage på Arken, som altså er en restaurant på havnen i Køge med masser af skaldyr. Så vi kommer på Arken, bare knap så kulturelt, som planen var. 😉

I skrivende stund sidder jeg, som billedet afslører, i mit badekar og får klaret de mails, der ikke kan vente. Det føles ikke som arbejde, når man har Maroon 5 i ørene og sæbebobler mellem tæerne.

TILLYKKE TIL MIG!! Og til jer, der er så søde at fortælle mig, at det “ikke er så slemt at blive 37” kan jeg afsløre, at det ved jeg allerede. Jeg elsker at blive ældre. Livet bliver bedre og bedre og bedre. Jeg drømmer om at få 60 år mere og nyder dem alle sammen – et af gangen. Hvis Gud bare vil give mig et langt liv, skal jeg nok selv gøre mit allerypperste for, at det bliver GODT! <3