Det her er vores bedste ferie til dato! Jeg har aldrig været et smukkere sted i verden, og jeg nyder mine børn mere end nogensinde på nogen ferie før. Og de har det sjovere, end de har haft på nogen ferie før. Og lærer, suger til sig og gør alt det, jeg havde drømt om, at mine børn ville gøre, hvis jeg fik mulighed for at hale dem med mig ud i verden.

Det eneste, jeg savner her i Nungwi, er alenetid med min elskede ægtemand. Fordi ungerne sover siesta hver dag, kommer de først i seng ved 21-tiden (restauranterne åbner sent, det er derfor), og da er vi helt baldrede og falder i søvn. Vi har helt fra starten af vores forældreskab været vant til at have nogle timer sammen om aftenen, når børnene er lagt omkring kl. 19.30, og den tid skatter jeg så højt!

Men! Vi bor på hotel med en dejlig familie fra Solrød, som saftsuseme har tilbudt at se Løvernes Konge med dem i morgen aften, så Jon og jeg kan spise en middag sammen uden unger! Man KAN åbenbart få det hele! 🤩🙌🏻❤️