1. Den efterårsblues, jeg omtalte på Instagram Stories for en uge og mere siden, er nu fuldkommen forsvundet. Som ventet hang den sammen med denne dag i historien, og jeg er på en måde lettet, for det giver sgu da mening.

2. Sandheden er nemlig, at jeg for første gang i mit voksne liv ikke er ked af, at årstiderne er skiftet fra det varme til det kolde. Da vi boede inde i byen, registrerede jeg årstiderne ved at komme ned på gaden og opdage, at nu var det koldt. Men nu, hvor vi bor omringet af natur og tæt på min elskede skov, forstår min sjæl det også – længe før mine tæer bliver kolde. Jeg har set alle bladene falde af træerne og jorden på markerne blive mere og mere gold. I love it!

3. Jon og jeg har ikke en eneste weekend sammen mellem nu og jul. Vi skal på skift noget hele tiden. Jeg savner ham allerede lidt på forhånd, men den slags kan jo også noget.

4. På torsdag, til presselanceringen af det her TV-program, skal vi køre fra et sted til et andet i en party-bus! Det og Tinder er kommet til efter, at jeg er blevet sat, så det har jeg aldrig prøvet før, og jeg glæder mig helt vildt! (Til bussen. Ikke Tinder. I sælger sgu ikke Tinder så godt…)

5. Næste weekend skal ungerne og jeg til premiere på et juleteaterstykke i Glassalen i Tivoli! Da vi boede i København, var vi i Tivoli flere gange hver måned, men nu tror jeg faktisk ikke, at Krapylerne har været der siden 2017!!

6. Sidste år havde vi jo alle fire Wildcard til Tivoli, og jeg går for tiden og gruuubler over, om det ville kunne forsvares at købe dem igen til 2019.. Jeg savner sgu lidt at drøne rundt i Tivoli med turpas, og jeg tænker, at ungerne vil sætte endnu mere pris på det nu…

7. Jeg har allerede julepyntet mere i år herhjemme, end jeg gjorde hele sidste år. Og året før.

8. Jon og jeg er begyndt at se Bagedysten, and I totally get it now!

9. Hugo er inde i en enormt vranten periode lige pt. Men jeg tænker, at den kan skyldes en PTSD-agtig reaktion på, at jeg op til d. 14. november ikke var verdens mest rummelige mor, så det gør jeg mig umage for at indhente nu. Det går blandet.

10. Jeg er ved at indrette en børnekunstvæg på væggen over vores trappe op til første sal. Alle ungernes tegninger og malerier skal hænge der samt små hylder med ler-dutter og toiletruller med påklistret glimmer! I mit hoved bliver det skidegodt!