Selvom jeg ikke er beauty-blogger, er jeg virkelig en beauty-junkie! Det eneste job på ELLE, jeg gerne ville have haft, hvis jeg skulle vælge et andet end ‘digitalredaktør’ var Anne Ps job som skønhedsredaktør. Den dame fik tilsendt én af hver af alt, der blev produceret i hele skønhedsbranchen året rundt, og mit skrivebord stod overfor hendes. Jeg så savlende til, når hun lukkede den ene velduftende og forskønnende kasse op efter den anden. It looked like heaven! <3

Derfor blev jeg lyyykkelig, da Cocopanda spurgte, om jeg kunne tænke mod at bestille nogle varer i deres webshop og skrive lidt om den. Cocopanda er Danmarks største forhandler af skønhedsprodukter, webshoppen er enormt overskuelig (sådan er det altså ikke alle steder), de har nogle af de allerfedeste brands indenfor makeup og hudpleje, og så kører de tit med nogle solide rabatter!

Jeg havde ret svært ved at bestemme mig for, hvad jeg skulle bestille, men da beslutningen omsider var truffet og ordren sendt afsted, gik der kun 24 timer, og så var pakken ankommet til Køge! Og da jeg åbnede den, kunne jeg se, at jeg havde valgt heeelt rigtigt!
Nu ér jeg jo ikke beauty-blogger, men i dag lever jeg altså fantasien ud, så herunder kommer et såkaldt ‘haul’, hvor man kan se, hvad jeg har købt og hvorfor.
Desuden vil jeg lige tilføje, at Cocopanda på deres hjemmeside i hele december har en masse fine julegavetips lige her. De har også en julekalender (her), hvor man kan vinde præmier for 50.000 kr. (Det får man altså pænt meget skønhed for!) OG så har de særlige tilbud på gaveæsker og julekalendre her! (Man må gerne shoppe til sig selv, også…) 😉

VIGTIGT:
Med koden METTEMARIE10 får man 10% rabat på hele sin ordre.
Hvis man køber for mere end 399 kr., er fragten altid gratis, men hvis man shopper for mindre end det, kan man få gratis fragt med koden METTEMARIE. Selv tak. 😉 Koderne virker til d. 14. december 2018.

SHISEIDO øjenmasker
Dem har jeg i forvejen, men de er lidt dyre, så jeg går og sparer på dem, så da muligheden nu bød sig, slog jeg til! Der findes mange skidegode øjenmasker derude, og også mange, jeg har prøvet, som er næsten lige så gode som dem her. Men altså ingen, der er HELT så gode … De er i øvrigt sat med med 50% på Cocopanda, og med min rabatkode kan man jo så hakke yderligere 50 kr. af prisen!
Find dem her, hvor alle mine køb er samlet.

YVES SAINT LAURENT bronzer
Noget af det vigtigste om vinteren er en god bronzer, så man ikke er den på billedet fra julefesten, som fanger blitzen med sit snehvide ansigt, og så er jeg bare også svoren YSL-fan! 💖
Find dem her, hvor alle mine køb er samlet.

SHISEIDO illuminator
Jeg eeelsker highlighter, og især dem, der bidrager til gløden og ikke bare giver Barbie-hud! Den her er så skidepæn, at jeg endnu ikke ved, om jeg kan nænne at bruge den …. 🤩
Find dem her, hvor alle mine køb er samlet.

LANCÔME mascara
Jeg kan ikke huske en tid, hvor jeg ikke havde en mascara fra Lancôme i makeuppungen! Siden dengang er jeg også blevet glad for Benefits mascara, men der er en ting, jeg elsker mest, og det er mini-mascaraer! Nærmest uanset børsten og mærket er det ALTID lettere at styre en mascara, når børsten er kort! Så da jeg så, jeg kunne få en mega-god mascara OG tre minier, slog jeg da til!
Find dem her, hvor alle mine køb er samlet.

SHIDEO badetabletter
Okay, indrømmet, det er altså en luksusting! Virkelig! Men jeg elsker jo Shiseido, og nu har jeg jo her i Køge fået mig verdens flotteste badekar, så jeg flottede mig! De er lidt dyre, men de er syyyyyyygt lækre, så efter en dag med kolde tæer og sure børn, giver det næsten mening… 😄
Find dem her, hvor alle mine køb er samlet.

SHISEIDO foundation
Jeg er stadig yderst forfalden til min ‘Even Better Glow’-foundation fra Clinique (Den har de sgu OGSÅ og endda med 25% rabat! Jeg har den, der hedder ‘Honey’, som findes her!), og jeg må indrømme, at jeg købte den her, fordi jeg troede, den var mere en highlighter, men det ér altså en foundation – jeg har bare ikke læst beskrivelsen godt nok. 🙈 Heldigvis er den enormt god og meget dækkende til de dage, hvor det er det, man trænger til.
Find dem her, hvor alle mine køb er samlet.

LANCÔME sheetmask
Jeps, jeg er en sucker for sheetmasks! Jeg elsker det skidt!! Den her skulle være komplet genial, og den vat sat med med 20% på Cocopanda, så jeg slog til! (Og man kan jo så altså sparre yderligere 10% med min kode, hvis det er …)
Find dem her, hvor alle mine køb er samlet.