En rum tid tilbage skød jeg en ny tradition i gang her på bloggen, nemlig ‘Fredags-fraklip’! Desværre (eller heldigvis, kan man måske sige) må jeg sande, at jeg ikke tager billeder nok til, at det kan blive en fast, ugentlig tilbagevendende begivenhed. Selvfølgelig sidder alle selfies ikke alle lige midt i skabet, men mit ambitionsniveau er sjældent højere, end at jeg hellere vil poste noget nogenlunde end at tage billedet om i en uendelighed.
Men det sker også, at jeg ser en oplagt mulighed for at lave et vaskeægte insta-moment, der råber mig så højt og direkte op i face, at jeg ikke kan sidde det overhørigt! Som eksempelvis i Las Vegas, hvor jeg både var iført en meget glamourøs kjole, var godt stegt på champagne OG havde bolig i en 300 kvadratmeter stor penthouselejlighed! Min trang til at instagramme var større, end den gennemsnitligt er!
Derfor satte jeg Sneglen på opgaven, og hun var tålmodig (og måske også selv lidt tipsy) og tog en maaasse billeder af mig. Ud af dem var der ét, der duede! Og det spillede til gengæld også bedre, end de fleste af mine billeder gør, hvis jeg selv må sige det!

Og de overskydende kan man altså se herunder… 😉
Bag ethvert godt insta-foto står en tålmodig veninde eller kæreste og en hel, hel masse kiksede, kasserede skud, som aldrig var ment til at skulle se dagens lys! Men selvom de ikke fremstiller mig som den fancy sylfide, jeg gerne ville være i det billede, er hyggen og stemningen da ikke til at tage fejl af! <3

Se flere fraklip her!

Virkeligt gode boobs … 😉
Okay, vi må ændre lidt på posituren!
“Hvasså, tøser! Ready to shine?!”
Tag billedet NU, inden jeg får hold i ryggen!!!