Så er Las Vegas-programmet på vingerne (det kan ses på YouSee, hvis man er TV-kunde og på min blog fra d. 6. december), men MM ligger sørme da ikke på den lade side! Næh, nej, jeg er allerede i gang med det næste program!
De to udsendelser har dog ikke det fjerneste med hinanden at gøre. Hvor YouSee-programmet blev filmet i Las Vegas i fuld krigsmaling og stiletter, sidder jeg i flere af scenerne i denne produktion i min sofa i Køge iført mit joggingtøj.

Det her nye program er for TV2 og bliver sendt uuuuudelukkende på TV2Play. Det får premiere mellem jul og nytår, og der kommer til at være seks afsnit omhandlende fem forskellige influenter (bloggere, youtubere og instagrammere), og hvert program varer omkring et kvarter. Jeg ved, at jeg er den ældste, der medvirker i programmet. Den yngste er en youtuber på blot 16 år, og så deltager Cana faktisk også – hun har skrevet om sin medvirken her.

Vi har netop afsluttet optagelserne i dag, og jeg aner ganske enkelt ikke, hvilket ben jeg står på. Det har været en noget særegen oplevelse sådan at have et kamera i ryggen på nogle meget forskellige dage – de har både været med på fotoskydning hos NIVEA og på løbetur i skoven i Køge, men sammenlagt har vi filmet meget lidt, synes jeg. Om det er nok til at danne sig et egentligt billede er svært for mig at sige, men samtidig stoler jeg jo på, at de kloge mennesker fra KONCERN TV, som produktionsselskabet hedder, ved, hvad de laver.
Programmet handler egentlig ikke om mig, men om mit arbejdsliv. TV2 vil gerne bag om influenterne, da de er sikre på, at I derude på den anden side af skærmene gerne vil vide noget mere om, hvordan hele maskineriet fungerer. Personligt har jeg jo egentlig altid været lidt af den modsatte overbevisning – jeg tror egentlig, at I er lidt ligeglade med maskinrummet. At I følger med her på bloggen for at læse mine indlæg, og at I er lidt indifferente overfor, hvordan det kommercielle fungerer, så længe det ikke larmer eller støjer for meget. Altså, hvis reklamerne virker velvalgte og relevante, så er det okay med jer. Men mere tænker I altså ikke over, at jeg lever af det, jeg gør.
Men samtidig er “Blogland” jo blevet så meget større, end det var bare da jeg startede med at blogge i 2014, så jeg kan sagtens forstå nysgerrigheden i forhold til, hvad det egentlig er, der foregår. Og personligt håber jeg at blive klogere på youtubere, da det er en influent-gren (om man vil), som jeg ikke kender specielt godt.

Jeg var lidt for og imod i forhold til, om jeg skulle sige ja til at være med i programmet. For det første synes jeg ikke, min hverdag er specielt spændende. Jeg skriver jo bare. Engang imellem er der et arrangement eller en fotoskydning, men de fleste dage handler jo om at skrive indlæg og svare mails og den slags, som altså fint kan gøres i nattøj på meget glamourøs vis. Og hvordan kunne det være spændende for nogen at følge med i, var min tanke.
Jeg var ret vild med YouSees program ‘Influencers’, men det fik mig også til at spørge TV2 hvilken “rolle”, de havde tænkt, jeg skulle spille. Hvis man tænker at portrættere fem mennesker på seks kvarter, kan jeg alligevel kun forestille mig, at der må blive skåret ret gevaldigt ind til benet, og den slags sker jo altså lettest, hvis man kan stille folk op i forhold til hinanden. Og efter de snakke, vi har haft og det, der er blevet filmet, har jeg en fornemmelse af, at jeg er hende den “voksne”. Hende, der har gjort sig et par tanker omkring, hvad hun vil og ikke vil dele. Og det vil jeg da egentlig gerne citeres for.

Jeg er meget spændt og en anelse nervøs. Jeg har svært ved at have nogen egentlig fornemmelse af, hvad der ender med at komme ud af de her optagelser, og jeg har ikke mødt de andre, der medvirker (udover Cana, det’ klart). Jeg er jo vant til, at det er mig selv, der skriver, tilrettelægger og redigerer, og alt det overlader jeg jo så her til nogle andre. I et helt andet format end det, jeg er vant til. Las Vegas var noget ganske andet, da det jo var gak og løjer det meste af tiden, og der var ret stor forskel på at være på og ikke at være det mens, vi var afsted. Og i det her program vil de jo sådan set gerne filme, når jeg ikke er på. Det er lidt hele idéen – at komme bagom. Det er nok det tætteste, jeg har været på at lave reality-TV, omend jeg er sikker på, at folk, der har været med i ‘X on the beach’ vil slå sig på lårene af grin, hvis de hørte mig sige det, hehe.

Men spændingen udløses altså mellem jul og nytår. HVIS man har TV2Play. 🙂