Jep, jeg var såmænd til julefrokost i går! Den første i en ikke sådan specielt imponerende række af julefrokoster, der falder i halen af sådan cirka tre uger, hvor jeg har gået rundt med hovedet under armen. I morges brugte jeg halvanden time på at lede efter min laptop – jeg kørte sågar ned på stationen og tjekkede, om jeg havde lagt den der, og sandheden var, at den befandt sig i vores entré.

I går aftes kom jeg så til julefrokost uden min iPhone. Det er jo lidt et problem, når man lever af blandt andet at instagramme. Ikke så meget fordi, jeg havde tech-abstinenser, men mere fordi, at min agent havde planlagt det således, at man egentlig godt kan sige, at vi fik penge for at komme til vores egen fest. I hvert fald havde der sneget sig en kampagne for Aalborg snaps ind midt i det hele, og aftalen lød meget utvetydigt på, at jeg til gengæld for omtalte betaling skulle dele et foto på aftenen af mig selv nydende en af disse snapse-cocktails. Og der skulle også deles nogle snaps. Altså… på instastory! Den slags snaps. Af snaps… Er I med?

Men nød lærer nøgen kvinde at bruge en nøddeknækker, så jeg loggede hjemmevant ind på Instagram via min agents telefon og præsterede omtalte foto og hyggede mig så lidt på story. Halvsent gik det op for mig, at min ægtemand gjorde præcis det samme med min telefon i Køge. Altså hyggede sig på min story. Han lavede slet og ret en fuldkommen uautoriseret takeover, hvilket blev en kende pinligt, da jeg ikke var sen til at meddele mine 50.000 følgere, at jeg var i fuld gang med at sportsflirte med en af tjenerne på den restaurant, vi frekventerede.

Nuvel, billeder siger mere end ord, og jeg har simpelthen valgt at forevige udvekslingen i denne video. Jeg skylder måske at slutteligt tilføje, at Inge ægteskaber led overlast under filmningen af disse videoklip.

God weekend! 😄❤️