Vi havde boet i vores hus i Køge i ganske kort tid, da vores nye seng ankom. Sammen med den kom også en sød (og i sandhed også meget nydelig) Auping-montør, som samlede hele baduljen, mens jeg bagte boller med børnene i køkkenet. Country life for the win!

Vi endte med at vælge Auping-modellen Auronde med nogle små sengeborde på hver side. Til Auronde kan man også få nogle virkeligt pæne jalouxi-sengeborde, men så blev den ganske enkelt for bred til den plads i vores soveværelse, som er tiltænkt overnatningsformålet. Så valget faldt på den her. Auronde er en bastant model, som fås i supermange forskellige farver – og siden vi fik vores, er der faktisk kommet endnu flere farvemuligheder til. Auronde har i øvrigt i år 45 års jubilæum og er den allermest solgte design-seng i Europa nogensinde.

Aurondes sengeramme er lavet af mega-stærkt bøgetræ i hele 15 lag, og vi valgte en naturlig, mørk træfarve, som vi synes passer ret fint til, at der er kig til natur udenfor vinduerne fra vores soveværelse. Med den her sengeramme bliver sengen ret markant i soveværelset, og det kan jeg godt lide. Let’s not forget, why we’re here! 😉

Jeg havde fra starten bestilt en ret blød madras, mens Jon havde bestilt én i hårdhedsgraden ‘medium’. Vi var allerede fra starten meget glade for de nye madrasser, men en nat, hvor Jon ikke var hjemme, sneg jeg mig til en overnatning i hans side af sengen for at se, hvad jeg mon gik glip af. Her kunne jeg tydeligt mærke, at min lænd ville have endnu mere ud af en madras med en anelse mere fasthed. Derfor tog jeg fat i Auping for at høre, hvad mine muligheder mon var. Så fik jeg at vide, at man som køber altid har 90 dages fombytningsret, hvis man finder ud af, at man har fået en forkert hårdhed. Man har altså tre måneder til at teste sin nye madras af, før man beslutter sig for, om det er den fasthed, man helst vil have, og hvis det ikke er, kommer de og leverer en helt ny! Den testede madras bliver i så fald taget retur, og fjedrene bliver lavet om til dørhåndtag, mens latex og andet stof bliver brugt til blandt andet yogamåtter, så der intet går til spilde.

Som sagt, så gjort! Jeg fik efter ret kort tid en ny madras i fasthedsgraden ‘medium’, og siden har jeg sovet som et lam! Den faste læser vil vide, at jeg ikke tæller sovning som en af mine spidskompetencer. Jeg har tidligere lidt af insomni og har generelt svært ved at falde i søvn, hvis jeg bliver vækket i løbet af natten. Mange ting har haft indvirkning på, at det går bedre med min nattesøvn, og jeg sværger – Ama’r halshug – at vores nye seng er en af de afgørende faktorer. Udover at jeg sover bedre, har de nedsænkede elementer ved skulder og hofte også gjort, at jeg ikke har ondt i lænd og ryg længere. Seriøst. Det har jeg ellers haft, siden jeg var gravid med ungerne, hvis jeg ikke gik i træningscenter to gange om ugen. Det har jeg ikke gjort i to år nu, og jeg har således døjet med lændesmerter – indtil vi fik vores Auping-seng. True story!

I sidste uge sov Jon og jeg på hotel inde i København, da vi var så heldige at få pasning med overnatning til ungerne, og da vi dagen efter gik i seng hjemme i Køge, snakkede vi igen om, hvor fedt det er, at den bedste seng, vi sover i nu, er vores egen. Ikke en fin hotelseng – men vores helt egen! <3

I skrivende stund er jeg i færd med et re-indrette vores soveværelse. Det er aldrig blevet sådan helt hyggeligt nok, siden vi flyttede ind, men nu synes jeg, jeg begynder at have knækket rummet. Så jeg vender snarligt retur med billeder!

God aften! <3