Hoooold nu kælderdøren lukket (som min salig mor ville have udtrykt det), hvor jeg glæder mig til, at det TV-program, jeg filmede i Las Vegas i august sammen med Sisse Sejr og Sneglcille får premiere! Og det gør det altså på TORSDAG!!

Fra torsdag d. 22. november lægges det første af de i alt tre afsnit af vores lille “rejsetalkshow” ud på YouSee, så alle, der har YouSee-abonnement på dummekassen kan se det! De, der er knap så heldige, kan se det på min blog en måned senere.

Vi skal selvfølgelig holde et bæst af en launch-fest, og jeg har i sandhed allerede købt TO outfits, jeg ikke kan vælge imellem (måske man skulle overveje en afstemning), som jeg skal have på. Eller, altså, vælge imellem!

Jeg har set alle de tre programmer. Tre gange, faktisk! Og jeg synes, det er blevet skidegodt! Det, der vist hedder “production value” er mega-højt! Alt ser godt ud! Jeg synes, det er klippet mega-godt, og de ting, de har valgt at tage med fra vores små snakke, er ret godt valgt! Og jeg er fuldstændigt tilfreds med, hvordan jeg selv fremstår. Jeg synes, det ligner mig! Måske er jeg lidt mere plat og fyrer lidt flere oneliners af i virkeligheden, men der har de så gjort mig en tjeneste ved at klippe totredjedele væk. 😄👍🏻

Jeg er så spæææændt på, hvad I, der følger med hos mig, synes om programmerne! Der kommer forhåbentlig en trailer lige om snart, og den viser jeg selvfølgelig så snart, jeg kan! 💖🙌🏻