Tonight’s the night! Jeg føler, jeg har glædet mig for evigt, men det ér jo kun to måneder siden, at Sneglcille, Sisse Sejr og jeg var en lille uge i Las Vegas, hvor vi boede i en luksussuite på 63. etage med udsigt over Syndens By, så mandestrip, spiste beskidte burgere, drak os stive, prøvede at booty-droppe, ziplinede og meget mere. Jeg tænker på det næsten dagligt – det var siiimpelthen sådan en fed tur!

I dag har det program, der kom ud af vores tur, premiere på YouSee, så hvis man er YouSee-kunde, kan man se det allerede NU! Man skal altså være privatkunde og have sit TV-abonnement eller Internet hos YouSee for at kunne se det nu.
Hvis man IKKE er YouSee-kunde, skal man holde vejret frem til d. 6. december, hvor man kan se første afsnit HER PÅ MIN BLOG. Ugen efter kommer andet afsnit og ugen efter det tredje og sidste afsnit. Så selvom man altså ikke er YouSee-kunde, behøver man ikke gå glip af vores eskapader (med mindre man virkelig gerne vil – det skal stå én fuldkommen frit for, natullervis).
Udover at lave ballade havde vi jo også nogle vildt gode snakke. Der var indlagt tid til, at Sneglen, Sisse og jeg skulle sludre om nogle af de ting, der kendetegner livet som mor og dame imellem oplevelserne, og det havde vi yderst let ved, skulle det vise sig. Der var afsat to timer til hver snak, men vi talte så meget og hurtigt, at vi altid klarede det på under den halve tid. For min skyld kunne programmerne let have været dobbelt så lange – jeg synes, der skete og blev sagt så mange gode ting, som jeg tænker kunne have været fede også at inddrage, men hvert afsnit varer altså blot 20 minutter. Sådan er det åbenbart med den slags streaming. 🙂

I aften holder YouSee lanceringsevent for os, der har deltaget, og en masse andre influenter, og jeg har fundet mig en glimrende buksedragt med en udskæring så dyb som Britta Nielsens gæld til det offentlige! Jeg glæder mig til at spise burgers, drikke milkshakes og ikke mindst høre, hvad I, der følger med, synes om programmerne! <3