YAAAAAAS, mand! ENDELIG er det december måned og derved (nogenlunde) socialt acceptabelt at være lige så meget i julestemning som Julemanden! I Disneyland! Getting laid! (Venner-reference, guys!).

Vi har pyntet op, vi har juletræ, vi har en herboende nisse, der allerede har spredt mel ud over hele køkkenet, vi har spist risengrød til både morgen- og aftensmad i den forgangne uge, og vi har sat lys og lanterner op foran huset! Jeg har et HUS, og jeg har BØRN, så flyt jer, mand! NU SKAL DER SATME JULES IGENNEM!!!

Mine Confetti-veninder og jeg deles i år om en julekalender, hvilket jeg egentlig tænker gør, at I læsere får lidt af begge verdner. For de, der elsker julekalendre, er der en gave at vinde hver eneste dag – bare på fire forskellige blogs! Hvilket betyder, at I, der ikke kan lide julekalendre (hvis den slags mennesker da overhovedet findes!?) kun skal trækkes med det hver fjerde dag hos mig. Altså seks låger sammenlagt.
Christina, vores agent, har haft latterligt travlt, og jeg forstår ikke helt, hvordan hun har gjort det, for jeg synes, hun går i byen konstance (hvem der bare var 28 år… <3). Men hun har skaffet de fedeste præmier, jeg nogensinde har set i en julekalender! Seriøst! Lir og luksus, I tell you!

Jeg har fået lov at åbne ballet, og det gør jeg med et gavekort til Sliders! Deres slogan er ‘Count blessings – not kalories’, hvilket jo ret meget betegner min livsfilosofi! For de, der ikke ved det (eller kan gætte det ud fra navnet …) er Sliders en burgerbar i København. Faktisk er der TO – en på Enghave Plads på Vesterbro og én på Nørrebro med udsigt over søerne. Sliders serverer sjovt nok sliders, hvilket er en amerikansk betegnelse for små burgere. Desuden har de pommes frites med guldflager (Det er alvor, venner! Det har de! Og det er sgu ægte guld!) og nogle milkshakes, der smelter på tungen!

I dag kan man vinde et gavekort på 1.000 kr. til bemeldte burgerkæde, og det kan man altså købe ret mange sliders for! Helt præcist 22,2 sliders eller små otte menuer inkluderende sodavand og fries. Man vælger helt selv, om man vil invitere vennerne og bruge hele baduljen i én omgang (de har også virkeligt gode og ikke specielt dyre cocktails og bajere!), eller om man vil holde det helt hemmeligt og bare selv spise sliders hver søndag i to måneder. 😉 Man behøver ikke engang forlade sin lejlighed, for Sliders har en mega-smart app, hvor man kan bestille takeaway. Den hedder Slidersaps.
Jeg ved godt, at de jyske, fynske og øvrige læsere måske tænker, at det er lidt nederen, at Sliders kun har butikker i København, men så kan man jo passende overveje en juletur til hovedstaden! Og her vil jeg altså anbefale også at slå et smut forbi Tivoli og nappe en tur i Dæmonen ved samme lejlighed …

For at deltage i konkurrencen skal man finde billedet herunder på min Instagram, like det og skrive en kommentar. Det er fuldkommen underordnet, hvad man skriver. Og så skal man også følge Sliders CPH. De er selvfølgelig tagget på mit billede, så det burde ikke give de store udfordringer.
Jeg trækker en vinder allerede i morgen, så hop to it, hvis I er med på legen!

GLÆDELIG 1. DECEMBER, VENNER! YAHOOOO, hvor jeg glæder mig til at dele juleglæden med jer og de andre Confetti-duller helt frem til d. 24.! Happy Christmas! <3