1. Vores campaign manager i CONFETTI hedder Roza med ‘z’, og jeg får optur over det hver eneste gang, jeg skriver hendes navn! Hvilket jeg tit gør, fordi jeg er et rodehoved, så mange mails starter med ‘Søde Roza, sorry…’

2. Jeg har intet jetlag haft efter turen til Macao! Overhovedet! Mega-points for at gå sent i seng og drikke sig standervissen! #lovemyjob

3. Jeg har købt ret mange gaver til Krapylerne i år. Efter at de er begyndt at få ret mange legeaftaler, er det gået op for mig, at ALLE deres venner har flere legesager, end de har, så nu råder vi bod.

4. Jeg er hundeskruk.

5. Og en lille smule babyskruk, men det er kun fordi, at vi i mandags spiste med nogle venner, der har to “store” piger på ungernes alder og så en bette på 2 år. Og det er som om, det tredje barn altid er lidt mere crazy og sjaskcharmerende!

6. Jon kommer dog til at få sygt travlt det næste halve år med arbejde på Fyn, så jeg må nok slå til i juleferien, hvis det skal være… 😄

7. Ej, det er en joke! S’jøst! Jeg nyder de børn, vi har, og jeg vil ikke have flere. Men en hund…. 😍😍😍

8. Jeg så ‘Den Tid På Året’ med min svigermor i går, og den er seriøst god! Meget bedre end man tror, når man ser traileren! Se den!

9. Jeg begyndte at se The Sinner på Netflix i Macao, og den var SYYYYGT spændende!! Hjemme i Køge måtte jeg så sande, at den endnu ikke er kommet til Danmark, og jeg kan stort set ikke overskue det.

10. Jeg har lige set første afsnit af den lille “portrætserie” om influenter, jeg er med i på TV2 Play. Jeg er ganske godt tilfreds med det, de har valgt at tage med fra de dage, de fulgte mig, og så er jeg overrasket over, at jeg vist er en af de eneste i programmet, som legit ELSKER mit arbejde!! ❤️🙌🏻 #taktiljer #igen