Jeg havde set dette foto tydeligt for mig! Nogle af de bedste ting i livet samlet på ét billede:
Cola, bearnaise, biksemad, Anne Mette Hancock seneste krimi SOM er indtalt af min mand, den begavede fortæller, Jon Lange. Men det er som om, at linsen på mit kamera har været lidt mere interesseret i maden end i telefonskærmen. Sådan går det, når man tager billeder på tom mave. 😉

Ligesom sidste år, da Christina Dueholm og jeg delte en julekalender, har vi atter i år fået lov at give  gratis abonnement til Mofibo væk! Det er oftest enormt populært sidste år, så den gentagelse er jeg sgu glad for.

Og der er også en anden grund til, at jeg synes, det er nice, og det er, at nu har jeg muligheden for at efterkomme en forespørgsel, jeg har fået ganske ofte det seneste halve år. Den trofaste læser vil måske vide, at sagen nemlig er den, at min ægtemand har indtalt min veninde, Anne Mette Hancock absolut fremragende krimi, Mercedes-snittet! Det gør han (så objektivt, som jeg nu kan udtale mig) absolut fantastisk, og den ligger altså på Mofibo, så hvis man signer up her, kan man læne sig tilbage og nyde Jons sprøde røst allerede nu! Jeg kan desuden afsløre, at Anne Mette er i fuld gang med at kreere sin tredje kriminalroman. Jeg har fået lov at smuglæse, og selvom det virker usandsynligt, føler jeg mig ret sikker på, at den her er endnu bedre end sine to forgængere. Og den kommer selvfølgelig også til at ligge på Mofibo – oplæst af den gode Langemand.

Hvis man signer up nu, er abonnementet gratis resten af året. Abonnementet fortsætter automatisk til 129 kr. om måneden, indtil man afmelder sig, og tilbudet gælder kun på nyoprettelser.