Jeg synes, årene har behandlet mig godt længe, men 2018 har været noget særligt. Har OGSÅ været noget særligt. <3 Jeg har de seneste aftner ligger og tænkt lidt over, hvad der har været ekstra-særligt, for selvom livet jo udgøres af tiden fra mandag til søndag, ulvetimer, korte morgener og havregrød, så gør det jo ikke noget, at man dvæler ved afstikkerne også. Glimmer på.

Den største familiebegivenhed:
At flytte til Køge. Da jeg de første par dage kørte rundt og prøvede at finde en Netto, og det gik op for mig, at Jon og jeg helt bogstaveligt talt havde smidt ALLE vores sparepenge efter en kasse i en by, vi overhovedet ikke kendte. Jeg kan huske, at jeg grinede lidt for mig selv og syntes, at det var lidt romantisk at tage det skridt sammen med sin lille familie.

Vi er ikke flyttet til hans by eller min by – vi er flyttet til en helt ny by, som på én gang er blevet vores alle fires, og det er den bedste beslutning, vi kunne have truffet. Jon og jeg elsker begge to livet her, jeg har fået en ro i livet, jeg ikke vidste, man kunne have, Hugo har det som en social fisk i vandet med nabobørn over det hele, og Berta er gået fra at være lidt sky til at være tryg og glad, fordi hendes verden er blevet lille og overskuelig og fuld af ansigter, hun kender.


Den største kærlighedsbeslutning:

At gå i parterapi. Vi startede i 2017 og sluttede i 2018, og vi får stadig noget ud af de 7 sessioner, vi havde hos vores terapeut. Jeg føler ikke, at vi havde behov for parterapi, men det har givet os så meget, og jeg føler, at Jon og jeg vokser og vokser sammen, hvilket er en fantastisk følelse. Når man kan have det sådan her efter at have elsket hinanden i 7 år, er jeg virkelig spændt på, hvordan verden ser ud om yderligere 20. At blive klogere på den, man elsker, er en hobby, jeg ville ønske, at flere ville tage op – også inden, det er nødvendigt. Ligesom at folk spiller tennis, går til pardans eller vinger TV-serier sammen. Det burde ikke være et tabu, men noget, alle gjorde. Læs eventuelt mere om vores valg her.


De vildeste samarbejder: 
Lufthavnen og NIVEA. Der har været så sindssygt mange gode samarbejder i år, synes jeg. Både her hos mig, men også ude i resten af “blogland”. Flere firmaer tør lægge penge hos influenter, og flere og flere influenter bliver skidegode til at lave noget godt, sponsoreret indhold. Det er FEDT!

Jeg har i år særligt haft en fest med Lufthavnen og NIVEA, som er de af mine samarbejdspartnere, der er gået mest ‘all in’, og det, synes jeg, er aller-sejest. Heldigvis har jeg aftalt et ambassadørsamarbejde med NIVEA igen i 2019 – og så kan man jo bare håbe, at Lufthavnen får samme idé. 😉 Ellers er jeg stensikker på, at der sker en masse andet spændende næste år på den front også!

De vildeste rejser:
Vi har jo unægteligt været vidt omkring i 2018. Det har været det mest berejste år i min tid her på jorden, og det har været så fantastisk! På arbejdsfronten topper turen til Las Vegas nok listen, da den oplevelse af lave programmet ‘Bye Bye, Baby’ har været genial fra ende til anden!

Både de dage, vi var i Las Vegas, hvor jeg lærte nogle geniale mennesker at kende og blev ret forelsket i byen itself, men i sandhed også modtagelsen af programmerne herhjemme! <3

Men en anden rejse, som om muligt har gjort endnu større indtryk på mig – omend på et helt andet plan – var min rejse til Benin med PlanBØRNEfonden. Her mødte jeg i april mit sponsorbarn og hendes familie og en masse andre sygt inspirerende mennesker, som på en gang lever deres liv meget forskelligt fra mit, men som jeg samtidig følte, jeg havde alt til fælles med.

På privatfronten var vores dejligste rejse uden tvivl turen til Zanzibar i efteråret! I maj var vi på roadtrip i USA, hvilket også var en kæmpe-oplevelse, men mit hjerte banker bare særligt hårdt for Afrika. Der var så sindssygt smukt på Zanzibar, og ungerne havde nu pludselig en alder, hvor de oplevede tingene på en ny måde, hvilket var ret fantastisk. OG så var de pludselig store nok til at bruge hele dage på at lege sammen i poolen, hvilket vi ikke har oplevet før, så jeg fik slappet mere af, end jeg plejer, når familien holder ferie (blink-blink til juleferien…) 😉

De blogger-ting, jeg har været gladest for:
Jeg får jo lov at prøve en del, nu hvor jeg er blogger, i forbindelse med de samarbejder, jeg har, og det er altså tit en ret stor gevinst, må jeg erkende. Der er et par højdespringere i år, som jeg har lyst til at fremhæve, og her er der vel på sin vis tale om reklame, da det er produkter, jeg har fået øjnene op for i første omgang, fordi jeg blev betalt for at reklamere for dem.

Den ene er Cliniques ‘Even Better Glow’ foundation. Den bruger jeg nu hver gang, jeg har makeup på, og jeg har den i flere nuancer, så jeg kan blande for at matche den tone, min hud har, på det givne tidspunkt.
En anden er den her støvsuger fra BOSCH, som er ledningsfri. Det syntes jeg var brandsmart allerede fra starten, men det er altså først efter, at jeg har haft den i hjemmet i nogle måneder, at det er gået op for mig, HVOR freaking smart, det er!
Og så er der vores sofa fra IdéMøbler, som jeg simpelthen er så lykkelig for at besvime på hver eneste aften! Den er stor som et damplokomotiv, og den klæder vores stue sååå godt! OG man sidder drøngodt i den.

Den bedste fest:
Jeg behøver nok ikke uddybe det nærmere, men det var selvfølgelig vores gen-bryllupsfest med mexicansk tema på en helt vanvittigt solrig sommeraften i juni i år. Vi havde lokket omkring 70 mennesker til Køge, vi havde foodtruck foran huset, tequilabar bag huset, og bartendere ved køkkenøen, og så var der fuld smadder natten lang! Vi blev gen-viet af en af vores bedste venner på græsplænen (se et videoklip fra det her), mens vores venner stod i en rundkreds omkring os, og så sang Jon Rasmus Seebach ‘Øde Ø’ for mig med blomsterkranse om halsen og flad skygge på hovedet. Det var den bedste fest nogensinde! Fuck it, den var bedre end vores bryllup!!

Den største forlængede familie-oplevelse:
Jeg er blevet moster! For første gang ever er jeg biologisk forbundet til et barn, jeg ikke selv har født. I hvert fald siden min lillesøster blev født. 😉 Min nevø hedder Karl, og jeg er fuldkommen ude af stand til at stå for ham! Han er den smukkeste baby, jeg har set i 4,5 år, og jeg er fuldkommen afhængig af hans duft og den måde, hans hoved er formet på. Han er nuttet beyond nuttet, og jeg er så glad for, at min søster og svoger er flyttet til Haslev, så de er meget tættere på os, end dengang de boede på Frederiksberg!

Det var lidt om det!
Jeg kan ikke komme på flere kategorier i skrivende stund, men hvis man skulle være nysgerrig, er man meget velkommen til at stille spørgsmål herunder. 🙂
Og hey, hvad har så mon været JERES højdespringere for 2018??