For en måneds tid siden – inden jorden blev dækket af rimfrost og vore hjerter af juleglæde – var jeg den glade vært ved et morgen-event på Apoteket i Frederiksberg Centret i selskab med A-Derma. Der var morgenmad, der var søde mennesker, der var 20% rabat og der var enormt mange babyer! Sagen var nemlig den, at eventet fandt sted ganske tidligt på dagen, idet vi skulle til, inden Apoteket åbnede. På den tid er der jo mange, der går på arbejde, og således havde flere dejlige damer på barsel fundet vej. Og dét er jo et hit, når man, som jeg, er yderst begejstret for babyer, men ikke har i sinde at lave flere selv. Og jeg fik lov at holde et par stykker. 😄

Jeg fik også tildelt et par minutter til at sludre om mine yndlingsprodukter blandt A-Dermas efterhånden vanvittigt store bagkatalog! Jeg fremhævede selvfølgelig som det første EXOMEGA-serien, som jeg har brugt til mig selv og ungerne i årevis. Jeg elsker især EXOMEGAs lotion, som jeg bruger et par gange om ugen, da jeg faktisk ikke synes, det er nødvendigt at bruge den oftere.

En anden yndlings er A-Derma Epitheliale, som er en creme, der har en hudreparerende effekt på hud med risiko for ar. Jeg har brugt den ret meget på skrabede knæ henover sommeren (igen – både mig selv og ungerne).

A-Derma har enormt mange gode, grønne produkter, der alle er samvittighedsfuldt produceret , og idet rabatten på de 20% var meget populær den pågældende morgen, har jeg fået lov at give jer, der læser med her, samme besparelse! Således kan alle, der skulle have lyst, shoppe A-Derma med 20% rabat fra i dag d. 3. december til og med d. 5. december, når man shopper via dette link.

Hvis man vil have mere inspiration til, hvad man skal købe, kan jeg anbefale, at man søger på ‘A-DERMA’ her på bloggen! ❤️