Det er ved at være længe siden, at jeg sidst har haft en afstemning på bloggen her, og det kan jeg nu ellers ret godt lide! Jeg synes, det er hyggeligt lige at få endnu en føler på, hvad I er for nogle, jer på den anden side af skærmen.
Det er sikkert og vist, at vi har noget til fælles! Alle sammen! Ellers ville I ikke være her. Og det synes jeg er så skidehyggeligt – for mig! Haha! Det er også det, der er så fedt ved nogle gange at møde jer ude i verden. De fleste af jer indleder nemlig med at fortælle, hvad det ér, vi har til fælles.
“Jeg er også sønderjyde!” eller “Jeg har også tvillinger!” eller “Jeg lever også af mælkechokolade!” I ved, de små ting, der binder folk sammen. 😉

Nu lavede jeg lige en bette rundspørge på min story på Instagram forleden dag, som 10.000 af jer, der følger med der, deltog i. Og kun 44% af dem har børn! Det’ sgu da meget sjovt at tænke på, hvis man lige troede, at jeg var momyblogger-typen! Hvilket jeg jo egentlig helst ikke vil betegnes som af forskellige årsager, men alligevel! Jeg er sgu da en voksen dame efterhånden – og ret sat! Det er nærmest livsbekræftende, at folk uden unger stadig finder mig (i hvert fald relativt) interessant! 😉

Så nu kunne jeg godt tænke mig at stille lidt flere spørgsmål. Og jeg håber sådan, at I gider bruge 3 minutter på at svare! Så skal jeg nok følge op i den anden ende. Nogle af spørgsmålene er måske lidt kontekstløse, men nu tænkte jeg lige “Hvad kunne det være enormt sjovt at spørge 120.000 mennesker om…?” 😉

Så går det løs!!